ozellikle bayan arkadaşların

Şimdi ben birini cok seviyorum.Nasıl bir sevgi olduğunu tek kelimeyle ozetlemem gerekirse HAYAT diyebilirim

O da beni cok seviyor ancak bir şekilde gecmişi va hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle (sanıyorum eski ilişkileri ve bir miktarda belki aile sıkıntıları) kafası cok karışık ve soru işaretleriyle dolu.Dolayısıyla bana tam olarak yaklaşamıyor.Universite yaşamından itibaren tum hayatını (ailesinden ayrı başka bir şehirde kendi evinde okumuş universiteyi) kendi ayakları uzerinde durarak, cok guclu olarak ve ozgurce yaşamış..ozgurluğune fazlaca duşkun..ve bişekilde her ilişkinin ozgurluğu icin tehdit oluşturduğunu duşunuyor...evlilik ise onun icin okyanus ortasındaki uzak bir kıyıdan farksız..
genel ozellikleri (ilişkimizle ilgili olabilecekler) bunlar...
şimdi durum şu.biz bana "seni seviyorum" diyebileceği kadar yakınız ama bi ilişkimiz olamıcak kadar uzağız..cunku istemiyor..
acıkcası garip bir durum fazlasıyla ve benim kafam artık cozmuyo

bana bi yardım lutfen

ilgilenenlere ve yorumlarını esirgemeyenlere cok teşşekkur ederim..eminim cevapların icinden bir cıkış yolu bulacağım kendime

acaba onun icin cabalamalı ve mucadele etmelimiyim yoksa kendimi konudan uzaklaştırmak icin enerjimi harcamalıyım..koşayımmı durayımmı yani???
sevgiler, saygılar