Peygamber efendimizin yatarken ettiği dua........
--------------------------------------------------------------------------------
"Allah'ım! Kendimi Sana teslîm ettim, yuzumu Sana cevirdim, isimi Sana ısmarladım, Sana itimÂt ettim, Sen'i dilerim ve Sen'den korkarım, Sen'den başka sığınacak yoktur, Senden başka kurtaracak yoktur; halÂs ve himÂye ancak sana Âittir. Allah'ım indirdiğin Kitabı'na inandım ve gonderdiğin Peygamber'ine îmÂn ettim."
Peygamberimiz (sav) yatağına girdiğinde sağ tarafına yatar ve su mealde dua ederdi.
"Ey Rabbimiz!. Bizlere hidÂyet buyurduktan sonra kalplerimizi -haktan- saptırma ve kendi Yuce katından bizlere bir rahmet bağışla. Şuphe yok ki cok bağış yapan ancak sensin."
Al-i imran 8
bu guzel paylaşım icin tşk ler emeğine sağlık MOSTAR "Ey Rabbimiz!. Bizlere hidÂyet buyurduktan sonra kalplerimizi -haktan- saptırma ve kendi Yuce katından bizlere bir rahmet bağışla. Şuphe yok ki cok bağış yapan ancak sensin."
Emeğine sağlık Mostar
Allah razıolsun Paylaşım icin teşekkurler Mostar
Rabbim dualarımızı kabul etsin
Ey Rabbimiz!. Bizlere hidÂyet buyurduktan sonra kalplerimizi -haktan- saptırma ve kendi Yuce katından bizlere bir rahmet bağışla. Şuphe yok ki cok bağış yapan ancak sensin."
Teşekkurler mostar emeğinize sağlık Ey Rabbimiz!. Bizlere hidÂyet buyurduktan sonra kalplerimizi -haktan- saptırma ve kendi Yuce katından bizlere bir rahmet bağışla. Şuphe yok ki cok bağış yapan ancak sensin."

Teşekkurler Mostar Emeğine sağlık eline kalemine sağlık Mostar paylaşımlar muhteşem

Rabbim cumlemizin dualarını kabul etsin. guzel paylaşımların icin teşekkurler mostar eline sağlık guzel bir konu.. Allahım tum dualarımızı kabul etsin.
Teşekkurler Mostar..