1. Cuneyt Arkın'ın yıllar sonra eve donuşu, virane evde guzel anıları duşunmesi...

2. NEŞELİ GUNLER (1978) Sahne: Uğur, kardeşlere katılır...

3. AH NEREDE (1975) Rahmetli Tarık Akan'ın oturup SENİ SEVİYORUM yazdığı yer

Ferit'in intihar girişiminde bulunduğu apartman.

4. COPCULER KRALI (1977) Kapıcı Şemsi (İlyas Salman), Apti'nin cop arabasını karıştırır. Apti kızar: "KARIŞTIRMA LAN!!!!"

5. KAYGISIZLAR (1994) Memnun su istasyonunda ARMUUUUT diye bağırırken karşısına Kultigin ve Cetesi cıkar: "OOOPS. BİZE Bİ ŞEY Mİ DEMEK İSTEDİN?"

6. COPCULER KRALI (1977) Filmde kullanılmayan tanıtım amaclı bir fotoğraf. Yer: CİHANGİR

7. TATLI DİLLİM (1972) Koye gelen İstanbullu basket takımının kaldığı okul. Yer: Boğazkoy/ İstanbul

8. DAVARO (1981) Mehmet Davaro'nun, yani Memo'nun koye gelişi... Yer: Boğazkoy/ İstanbul

9. UC KAĞITCI (1981) Evet, sahte yağmurcu hoca da Zeki Alpan'dır

10. AİLE ŞEREFİ (1976) "SEN KİMİN OĞLUSUN BE! BEN HAYATTAYKEN KİMSE KILINA DOKUNAMAZ!"

11. ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER (1971)

12. SULTAN (1978) Sultan ve cocuklarının yaşadığı gecekondu. Yer: Hisarustu

13. GARİP (1986) Kemal ile Fatoş'un aşcı olarak calışmaya geldikleri ev, ne tesaduftur ki Fatoş'un gercek babası Naci Akman'ın evidir.

14. ATEŞ BOCEĞİ 1975 Necla'nın dedesinin (Hulusi Kentmen) koşku...

15. ORTA DİREK ŞABAN(1984)

16. AH MUJGAN AH (1970) "Merhaba Mujgan. Merhabalar olsun. Cocuğun diğ'mi? Evlenseydik bizim cocuğumuz olacaktı. Benim cocuğum olacaktı, diğ'mi? Aaaah Mujgan AH..."

17. HASİP İLE NASİP (1976)

18. AH GUZEL İSTANBUL (1966)

19. ŞEKERPARE (1983)

20. SALAKO (1974)

21. BİZİM AİLE (1975) Ahmet Arıman ve Cengiz Nezir'in tuvalet kavgasına başlamadan birkac saniye oncesi:

22. TURİST OMER (1964) Turist Omer, bankadan aldığı reklam paralarını dağıtmak uzere Levent'e gelir...

"Arkadaş, aklın durur! Şuraya bak be! Birinci sınıf Adem Babalardan Turist Omer para dağıtıyor, iyi mi!"

23. BANKER BİLO (1980) "Bu kabak, aha bu da kabak! Allah belanı vere karpuzcu! Ula bu memlekette hic mi namuslu adam yok?"

24. YEDİ BELA HUSNU (1982) Kız İsmet'in yakalanma anı:

25. YUVASIZ KUŞLAR (1970) Munir Ozkul'un arkasındaki o kucuk fidan ağac olmuş.

26. ŞAKA YAPMA (1981) Zeki, arabayı silerken.

Jale'nin (Pembe Mutlu) kapısı da gunumuze kadar korunup gelebilmiş kapılardan.

onedio