Beni kimsecikler okşamaz madem,
Op beni alnımdan sen op seccadem...

/Necip Fazıl Kısakurek

Op Beni Anlımdan,Op Beni Seccadem!!!

Seccadem Sevdalı gonlunu, tertemiz endamınca acarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna

Yaradanla buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “op beni anlımdan, op beni seccadem Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuclarına, benim vefalı yÂrim seccadem

Gozpınarlarım sana aşina, gozlerim sana tutsak, gonlum Hak katında, birkac damla gozyaşım duşerken avuclarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım

Canım seccadem

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessumun butun azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, huzunlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne guzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al gotur nisbet kokulu ve gul rengi yarınlara!..

Otelerden bir pencere ac seccadem! Ufur buhurunu, tutsuler gonder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gonul gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı cok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? Bazen oylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, gunahlarım icin af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor gunde

Beni yalnız bırakma, bu kohne zamanlarda! Cok muzdaripim, yaralıyım Cağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem