Ruyanızda istediğinizi gormek icin ;

Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan once
"Ela yalemu men halak ve Huvellatiyful Habir"
ayetinini okuyorsunuz.Bir kac kez tekrardan sonra
"Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver"
deyip yine aynı ayeti tekrar ede ede uyuyorsunuz.

abdestli olmak lazım veya yatmadan once banyo yapmak gerekiyor..

Ben uyguladım cok kısa bir ruya gordum eski sevgilim bana donecek mi diye bu uygulamayı yapmıştım.Ruyamda eski sevgilim benim cevremde donuyordu 2-3 saniyelik bi ruyaydı. Ruyada gerceği gormek icin...

tesekkurler paylasım icin Ruyada gerceği gormek icin...

Ne demek rica ederim ) Ruyada gerceği gormek icin...

Bu konuda bir başlık acılsa daha cok şeyler paylaşıcam ama... Ruyada gerceği gormek icin...

ozlemm1' Alıntı:
Bu konuda bir başlık acılsa daha cok şeyler paylaşıcam ama...
Genişletmek icin tıkla ...

Aşağıdaki bolumlere paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak konunun daha once acılıp acılmaığına dair arama yapmanızı oneririm.

Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.

Ruyada gerceği gormek icin...

eftelya hazır bende sorayım onlıne lıstesını nereden goruyoruz . Ruyada gerceği gormek icin...

broken heart' Alıntı:
eftelya hazır bende sorayım onlıne lıstesını nereden goruyoruz .

Online listemiz uyelere kapalıdır.. Ruyada gerceği gormek icin...

neden guvenlık ıcın falan mı .) Ruyada gerceği gormek icin...

€ftelya' Alıntı:
Aşağıdaki bolumlere paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ancak konunun daha once acılıp acılmaığına dair arama yapmanızı oneririm. Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.

teşekkurler fakat paylaşacaklarım sadece ruyalar ile ilgili değil Ruyada gerceği gormek icin...

ne ile ilgili peki Ruyada gerceği gormek icin...

ozlemm1' Alıntı:
teşekkurler fakat paylaşacaklarım sadece ruyalar ile ilgili değil

Paylaşımın icin teşekkurler ozlem ilginc bir konu hic denemedim ama bir gun cok istediğim bir şey olursa deniyeceğim..Fakat konu keşke bu kadar dağılmasaydı..Forumuzda her konu icin bolumumuz var duzgun icerikli faydalı bilgiler iceren her konu icin yardım istendiğin taktirde tabiki bolumler konusunda yardımcı oluruz .. Ruyada gerceği gormek icin...

Sitem' Alıntı:
Paylaşımın icin teşekkurler ozlem ilginc bir konu hic denemedim ama bir gun cok istediğim bir şey olursa deniyeceğim..Fakat konu keşke bu kadar dağılmasaydı..Forumuzda her konu icin bolumumuz var duzgun icerikli faydalı bilgiler iceren her konu icin yardım istendiğin taktirde tabiki bolumler konusunda yardımcı oluruz ..

teşekkur ederim aynı zamanda ozur dilerim bende o yuzden yeni bir başlık istemiştim ) Ruyada gerceği gormek icin...

broken heart' Alıntı:
ne ile ilgili peki

mistik şeyler garip olaylar giden sevgililer icin cozumler falan ) bunlara herkes inanmaz ama bende deneyene kadar inanmıyordum sonuc şaşırtıcı )