Olay, gectiğimiz Pazartesi gunu saat 14.00 sıralarında Beşiktaş Levent'te meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, oğle saatlerinde genc yaşlardaki bir kadın, manken Azra Akın, şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, basketbolcu Kerem Gonlum ve Mehmet Okur gibi unlu isimlerin muşterisi olduğu guzellik merkezine geldi. Calışanlarla konuşan kadın bir sure sonra muşteri gibi koltuğa oturdu. Ardından calışanlar tarafından kadının sacına ceşitli işlemler yapıldı. Bunun dışında bir de kaynak sac taktıran kadın, yaklaşık 6 saat boyunca guzellik merkezinde kaldı.
[h=3]“Arabadan cuzdanımı alacağım” diyerek kactı[/h] İşlemler bittikten sonra hazırlanarak kasaya giden kadın, borcunun ne kadar olduğunu sordu. Calışanın hesap makinesiyle yaklaşık 4 bin 500 lira hesap cıkarttığı kadın, iş yeri sahibine cuzdanının arabada olduğunu soyledi. Bunun uzerine boynundaki ufak cantasını kasaya bırakan kadın, hicbir şey olmamış gibi iş yerinden cıkarak kayıplara karıştı. Olayın ardından kadının uzun bir sure geri gelmediğini fark eden calışanlar, dışarıya cıkarak etrafta kadını aradı ancak bulamadı. Bunun uzerine kadının kasaya bıraktığı cantayı acan iş yeri sahibi, icinin boş olduğunu gorunce şoke oldu. Dolandırıldığını anlayan iş yeri sahibi guvenlik kamera goruntulerini inceledikten sonra Levent Polis Merkezine giderek şikayetci oldu. Yaşananlar ise guvenlik kameralarına yansıdı.
[h=3]15 liralık boş cantayı bıraktı[/h] Goruntulerde, kadın caddeden yuruyerek guzellik merkezine giriyor. İceride bir sure calışanlarla konuşan kadın ardından koltuğa oturarak bekliyor. Daha sonra calışanlar gelerek kadının sacını yapıyor. Takma sac da takılan kadın saatlerce işlemden gectikten sonra ayağa kalkıyor. Calışanın ayna getirdiği kadın saclarını kontrol ediyor. İşlemler bittikten sonra kadın ardından kasaya gelerek ucretini soruyor. Cantasını kasaya bırakan kadın iş yerinden cıkarak kayıplara karışıyor.
[h=3]“Gozunu hic kapatmadığı ve kameraya bakmadığını fark ettik"[/h] Olay hakkında konuşan iş yeri sahibi Coşkun Ayaksız, “Ben 25 yıldır bu işi yapıyorum ancak ilk kez boyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bayan gayet mutevazi ve guzel bir şekilde geldi. Saclarına kaynak yaptırmak istediğini soyledi. Saclarına analiz ve kaynak işlemi yapıldı. Sacları takıldıktan sonra manikur, pedikur, el ve ayak bakımları, sac bakımı ve renk değişimi gibi işlemler yapıldı. Ondan sonra kasaya geldi, sonra da beni cağırdılar. Bayan cuzdanı arabada unuttuğunu ve cantayı bırakıp ‘hemen cuzdanımı alıp geleceğim ve odemeyi yapacağım' dedi. O arada biz asistanlardan birini gondermek istedik ama istemedi. Gelmeyince biz merak ettik ve cantaya baktık ancak ici boştu. Daha sonra goruntulere baktık, kendisinin sac oncesi ve sonrası diye goruntulerini de cekmiştik. Onları incelediğimiz zaman gozunu hic kapatmadığı ve kameraya bakmadığını fark ettik. Dışarıya cıkarken de hızlı bir şekilde cıkarak uzaklaşıyor. Cıktı ve bize 15 lira değerindeki boş bir cantayı bıraktı” dedi.
[h=3]“İlk kez boyle bir şey başıma geliyor"[/h] Yasal işlemlerin başladığını ifade eden Ayaksız, “Yaklaşık 4 bin 350 lira gibi bir rakam tutuyordu. İlk kez başıma boyle bir şey geldi. Hic yaşamadığımız icin biz de acıkcası şaşkınız. Buraya genelde unluler, basketbolcular, futbolcu eşleri, devlet erkanından ve sanat camiasından gelenler oluyor. Sonucta taktığımız sac kafasında, sacına baktığı zaman ‘evet, ben bu sacların ucretini odemedim ve kactım mı diyecek?' Psikolojik olarak biz algılayamıyoruz” dedi.
Polis ekipleri, guveni kotuye kullanarak ucret odemeden kacan kadının yakalamak icin calışma başlattı.
Unlulerin guzellik merkezinde akıl almaz olay kamerada
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Unlulerin guzellik merkezinde akıl almaz olay kamerada