Turkiye’nin ilk ve lider dijital platformu Digiturk’un eğlence kanalı Turkmax’da yepyeni bir dizi başlıyor. Turkmax’ın sit-com turu dışındaki ilk dizisi olan ‘Beni Deli Etme’nin cekimleri Ankara’da gercekleşecek. 40 dakikalık bolumlerden oluşacak dizi aynı zamanda Ankara’da gecen ilk gunluk komedi dizisi olma ozelliğini taşıyor.
Yonetmenliğini ‘Gokten 3 Elma Duştu’ ve ‘Can’ gibi başarılı yapımlarla tanınan Raşit Celikezer’in ustlendiği, senaryosunu Cetin Osman Buyukakın’ın yazdığı yeni dizi, son yıllarda geleneksel aile yapısındaki değişimi ve bu değişime bağlı dayanışma eksikliğini mizahi bir dille anlatıyor. Evli ve bir kız babası olan Engin (Alpay Ulusoy) Ankara’nın başarılı psikologları arasındadır. Engin cok sevdiği karısı Yasemin’in (Ayşe Berna Konur) gereksiz kıskanclıkları ve hayata dair kaygıları arasında bir denge kurmaya calışmaktadır. Ustelik genc ve aklı bir karış havada kızı Merve (Nora Tokhosepyan) Engin’in karşısına her gun yeni bir surprizle cıkar. Ancak asıl olaylar karakter zıttı abisi Nuri’nin (Unsal Coşar) eşi Sevinc (Deniz Sipahi) ile birlikte Kayseri’den cıkıp aynı apartmana yerleşmesiyle başlar.
Dizi her gun 23.00’de Turkmax ekranlarında izleyici ile buluşuyor. ‘Beni Deli Etme’nin HD yayını ise eş zamanlı olarak Digiturk 321 numaralı kanalda yayınlanıyor.
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Sözlük
- Beni Deli Etme