Giresun Veteriner Hekimleri Odası (GİVHO) 13. Olağan Genel Kurul Kongresi gercekleştirildi. Tek listeyle girilen secimde mevcut başkan Huseyin Ozkaya guven tazeleyerek tekrar başkanlığa secildi. Oda başkanı Ozkaya basına yaptığı acıklamada şunları soyledi:
“Tek liste olarak ve mesleki dayanışma icerisinde girdiğimiz 13. Olağan Genel Kurulumuza gelip oy kullanan ve bizleri tekrar bu goreve layık goren tum meslektaşlarımıza teşekkur ediyor, saygılarımı sunuyorum. Yeni donemde de ulkemizde hayvansal uretim, hayvan sağlığı, veteriner halk sağlığı ve gıda guvenliği hizmetlerin de buyuk bir ozveriyle calışan meslektaşlarımızın yıpranma payı, emekli maaşlarının iyileştirilmesi gibi ozluk haklarına kavuşturulması, serbest veteriner hekimliğin desteklenmesi ayrıca AB normlarında bir veteriner teşkilatı kurulması konularında mucadele ve calışmalarımız artarak devam edecektir. Yerelde de Giresun ilimizin tarım ve hayvancılığı ile ekonomisinin geliştirilmesi başta olmak uzere mesleki gorev alanımıza giren konularda ilgili paydaşlarla uyum ve işbirliği icerisinde olacağız” dedi.
GİVHO başkanı Huseyin Ozkaya yeni secilen yonetim kurulunun “Adem Aydın, Ozer Pazarlı, Turker Caldağ, Mustafa Karacay’dan oluştuğunu ayrıca Odayı Ankara’da Turk Veteriner Hekimleri Birliği ust kurul delegesi olarakta Mehmet Yılmaz, Cengiz Taş, Derviş Kara ve Ozgur Pazarlı’nın temsil edeceğini” ifade etti.
tarımpusulası