arkadaşlar benim cok buyuk bir sıkıntım var. şuphesiz sizlerinde sıkıntıları dertleri vardır. Eğer iştirak ederseniz hem sizin hem de benim derdime derman olması icin okunması cok faziletli olan bu duayı dağıtmak istiyorum. bu mubarek ramazan ayında Allah duaları kabul eder inşallah.İnşallah hepimizin derdine derman olur.Dua aşağıda
-------------------------------------------------------------
Salat-ı Tefriciye
(Hacet Duası)
İmamı Kurtubî Hazretleri, şoyle buyurmuştur: "Bir kimse, cok onemli bir işinin veya onemli bir dileğinin gercekleşmesini, ya da uzerinde devam edip duran buyuk bir belanın uzerinden cekilip gitmesi (kalkması) icin "SalÂt-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mubarek SalÂt-u SelÂm ile Yuce Peygamberimiz'i vesile edinse, hic şuphe ve tereddut yoktur ki, Yuce Allah, okulunun istek ve muradının olması icin hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
Okunuşu
"AllÂhumme salli salÂten kÂmileten ve sellim selÂmen tÂmmen al Seyyidin Muhammedinillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil-kurebu ve tukd bihil-havÂicu ve tunÂlu bihir-reğÂibu ve husnul-havÂtimi ve yustaskal ğamÂmu bivechihil Kerîm ve al Âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma'lûmin lek."
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- herkes 50 tane okusa yeter ALLAH rızası icin
-
13-09-2019, 01:28:24