Efendim..

Seni arzu eden , yolunun aşkıyla kavrulup , şefaatine nail olma ozlemiyle tutuşmuş gonullerin hissiyatına tercume satırların cızırtısıyla geldik kapına....

Yolunu en temiz ve pak bir şekilde yaşayıp tarif eden sultanın talebeleri olabilme şevkiyle dile gelen cızırtılarla.. Bizler cilenin ne olduğunu bilemedik , iman lezzetini de tadamadık bu yuzden. Karnımıza yuzlerce kiloluk taşlar konulmadı Zeyd bin Harise gibi , ,gizli gizli toplanmadık sabah namazları sonunda , bizim ailelerimiz duşman da olmadı bizlere senin aşkınla kavrulma sevdasına duştuk diye. Belki de bundan dolayı icemedik aşk şerbetini , tadamadık imanın kuvvetini.

Efendim....

Bizlerki ahir zamanda ve dar mekanda , alemi dunyada gark olan bicareler , oyle bir sanal mekanda ilahi hikmete gark oldukki , ismen ve cismen , madden ve fiziken bircoğumuz , birebir olarak dahi hic bir nazar ve goruşe mazhar olmamasına rağmen , sırf senin ismin , rehberinin himmeti uğruna oylesine bir sevdaya duştuk ki ,işte o anda Mecnunun Leylaya , Keremin Aslıya , Ferhatın Şirine nasıl bağlandığını anladık..

Efendim...

Bu isimsizler topluluğunun en sefil ve mucrimi , en bicare ve değersizi olarak , sultanımzın himmeti ile boynu bukuk , sesi kısık bir şekilde zatından niyaz ediyoruz. Hakk ve hakikat yolunu , ahir zaman fitnelerinin var gucuyleyayıldığı bu zamanda , bir avuc dahi olsak da , Hazret-i Rahmanın inayeti ile haykırmak arzusuyla yanıyoruz. Bu davada eline gecen her bir dakikayı dahi değerlendirme gayreti ile yanan tum kardeşlerimize , aynı bedirde ashab-ı kram efendilerimize yaptığın gibi , bir neferde bin nefer olma kuvveti istiyoruz...

Efendim ...

Yuzumuz ak , gonlumuz pak , ruhumuz layık olsa bunu kendi dilimizle Cenab-ı Rahmandan niyaz edeceğiz , lakin ne buna layık yurek ne de taşıyabilecek vicdana sahip goremedim kendimi , arkadaşlarımı tenzih ederim. Bu yuzden Sultanımızın huzuruna cıkacak , dizleri cozulmeden duracak kuvveti bulamadım , lakin hikmeti nazarından cekinmeyi dahi akıl edemeyecek bir vasıfla senden istiyoruz..

Efendim...

Bizi kendi duasıyla helek olanlar zumresinden ayrı tut , Yolunun yolcuları , aşkınla kavrulanlar uğruna bizi de hizmetine nail kıl , gonlumuzu yanardağ eyle ki , hakikat aşkıyla kavrulalım. Yoluna engel koyarak kendi heva ve heveslerine uyanlara karşı herbirimizi birer dağ gibi engel kıl.

Efendim ...

Bu hakikat sevdasında zerre nebze nefis belası bize yon verecekse , bu yola zarar vermektense , sararıp solmayı , cekilip kacmayı , kapanıp gitmeyi tercih ederiz. Bizi kendi başımız cobansız bırakmaması icin Cenab-ı Rahmandan niyazımız var.

Sultanım...
Huzuruna girmeyi arzu ettiğimiz her anda , dokuk ve sacık , mucrim ve bicare , gunahkar ve asi olarak bulunduğumuzu bilmemize rağmen umidimizi yitirmiyoruz , Buna delil olarakta yanan gonullerin sıcaklığını ve titremesini , goz pınarları ile huzuruna bırakıyoruz.. Dualarına bizi de dahil eyle.....

amin