arkadaşlar , benim kuran-ı kerim hocam , birzamanlar guneydoğuya arkadaşıyla kamyon arabasıyla yolculuğa cıkarlar, kamyon halı ile yukludur ticari amaclı bir yolculuktur.
teror belası ozamanlar şuan olduğundan daha kotu durumdadır, teroristler , can almaya insanları mahvetmeye devam ederler , oyleki memur , oğretmen , direk oldurup , menfaatlerine uyacak herşeye el koyarlar , bunlarda acıma ve allah korkusu olmadığı icin yapamayacakalrı hicbirşeyleri yoktu. allah boyle insanları kahhar ismiyle cezalandırsın inş.
yolculuğun ilerleyen zamanında arabanın onunu bir gurup terorist keser , silahlarını doğrultur , kamyonete yururler , hocam o anda bu ozel duayı okumaya başlar ,
terorist kapıya gelince bakar durur , kapıyı acmaz , kapalı kasa kamyonun arkasını acmazlar , oyle durmuş , bakmış sadece , sonra hicbirşey demeden ve hicbirşey yapmadan , geri cekilip gitmişler , tek bir cumle kurmadan en kucuk birşey olmadan. hocamız allah (cc) şukur edip yoluna devam etmişler.
bu ozel dua: summun , bukmun , umyun , fehum , la yerciun ...
bu duayı zor zamanlarınızda , yardıma ihtiyacınız olduğunda okursanız , allah(cc) ın izniyle, yardım bulacaksınız.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- en zor anda , yardıma ihtiyacı olanlar icin, ozel dua.
-
13-09-2019, 05:19:33