izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim XXX .Vin diesel hayranı olarak 2. filmde karsımda Ice Cube'u gorunce cok buyuk hayal kırıklğı yaşadım.Ve nette gezerken bu habere rastladım ve paylasmak istedım.umarım aslı vardır
2002 yılında Vin Diesel' ın başrolde oynadığı xXx ( Triple X - ulkemizde de Yeni Nesil Ajan ismi ile ) filmini hatırlayanınız var mı ? " Eveeet!!!! " şeklindeki haykırışlarınızı duyar gibiyim

Peki 2005 yılında Ice Cube' un başrolde oynadığı xXx: State of Union' ı izleyeniniz var mı ? Şahsen koyu bir Vin Diesel hayranı olarak benim kalbim kaldırmaz diyerekten izlememiştim. İzleyen arkadaşlarım ise, Ice Cube' un Vin Diesel' dan sonra ne kadar kotu bir tercih olduğunu anlata anlata bitirememişlerdi...

xXx filmi ile Xander Cage rolunde Vin Diesel yer almaktaydı ki, bugune kadar izlediğim en kaliteli, en keyifli aksiyon filmlerinden biriydi. Triple X' in devamının geleceğini duyduğumda ne kadar sevindiğimi ve ikinci filmde Vin Diesel' ın olmadığını duyduğumda ne kadar uzulduğumu hatırlıyorum.

Triple X serisi adına benim gibi duşunen kocaman bir hayran kitlesi varmış ki, Columbia Pictures serinin yeni filmi icin yeniden Vin Diesel ile anlaşmış.

Filmin cıkış tarihi konusunda ise henuz bir acıklama yapılmadı. Yine de bu mutluluk bize bir sure yeter değil mi