ben sadece 13.cuma serisinin ilk 3 filmini ve freddy vs. jason filmini izlemiş olarak bu başlıktaki sonuca vardım.Neden mi:izlediğim butun jason filmlerinde jason hic koşmuyor ve cok yavaş biri.Eğer yanında ok yada tabanca taşımıyorsa bence koşarak onu gecebilirsiniz.Ama freddy krueger oyle değil.o sizden once sizin gittiğiniz yerdedir zaten.Ama jasonda oyle mistiki gucler yok.Eğer kapalı bir yerde iseniz(ev,hotel gibi) ve jason sizi izliyorsa ve dışarı cıkma şansınız pek yoksa asla kacamassınız.Yada acık alandasınız ve koşuyorsanız ve koştuğunuz yone doğru bir kestirme yol yoksa o zaman jasondan kurtulabiliriniz.Benim duşuncelerim bunlar.Lutfen sizde duşuncelerinizi paylaşın.

NOT:Freddy vs. Jason filmini izleyenler benim dediğiimi daha iyi anlıyabiirler.

NOT: Coğu Konum kaynak belirtmelisiniz bahanesi ile kapatıldı.50 mesajımız yokki link koyalım ben yazdıklarımı sallıyommu.Dikkatini ceken,merak eden yazar google'a.Konuyu Kilitleyen şahsiyetler hicmi duşunmuyor bu uyenin 50 mesajı yok nasıl kaynak belirtsin link koysun diye.Sonrada kaynak belirtmelisiniz gerekcesi ile KİLİTTTTTT......