EY ALLAHIM. BANA OYLE BİR İRADE VER Kİ, BİR GUN YENİLİP İCİMDEKİ ŞEYTANIN KURALLARINA DOĞRU YONELİRSEM, BU BİR DUŞUNCE İSE DUŞUNCEMİ, BU BİR ADIM İSE AYAĞIMI, BU BİR UZANMA İSE ELİMİ DURDURABİLEYİM…
"YARAB! Ne azabına dayanacak halim, Ne de rahmetinden mahrum kalmaya mecalim yoktur... Vefasızlık edip senden uzak kalsamda, halim sensiz edemeyeceğini haykırmaktadır. Vefasızlığım nisbetinde değil, ihtiyacım nisbetinde lutfuna talibim..."
Resûlullah şu duÂyı cok okurdu: “Allahumme innî es'eluke-ssıhhate vel-Âfiyete vel-emÂnete ve husnel-hulkı verrıdÂe bilkaderi birahmetike y ErhamerrÂhimîn”. (13) Bunun mÂnası, (Ya Rabbî! Senden, sıhhat ve Âfiyet ve emÂnete hıyÂnet etmemek ve guzel ahlÂk ve kaderden rÂzı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı icin, bunları bana ver!) demektir. Biz de, ulu ve şanlı Peygamberimiz gibi du etmeliyiz .
SALAT-I TUNCİNA OKUNUŞU
"AllÂhumme salli al Seyyidin Muhammedin ve al Âli Seyyidina Muhammedin salÂten tuncîn bih min-cemî'il-ehvÂli vel Âfat. Ve takdî len bih cemîal hÂcÂt ve tutahhirun bih min-cemîi's-seyyiÂt ve terfe'un bih a'lÂ'd-deracÂt ve tubelliğun bih aksÂ'l-ğayÂt min cemiîl-hayrÂti fî'l-hayÂti ve ba'del-memÂt birahmetike Y erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevl ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabben ve ileyke'l-masîr."
(SALAT-I TUNCİNA bu duayı devamlı okuyunuz.Bu SalÂvat-ı Şerifeye Devam Eden; Belalardan emin olur, Gelecek musibetlere perde olur, Arzuları kolay olur, Muradı hasıl olur, Rızkı bereketli olur.)
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- En guzel Dualar...
-
13-09-2019, 05:09:57