Zayıflamak İcin Dualar
*****Zayıflamak İcin Şişmanlıktan dolayı rahatsızlık ceken, vucudunu taşıyamayan veya zayıflamak isteyen kimseler bol miktarda AllÂh veya LÂ ilahe illallah okumalıdırlar. Okuma şeklinin şoyle olması daha uygundur; okumaya başlarken YÂ AllÂh deyip devamında AllÂh, AllÂh... diye okunur. LÂ ilahe illallah okurken de bitiminde ise Muhammedur resulullÂh demelidir.
*****40 gun boyunca hergun birer lokma ekmeğe el-kÂbidu esması yazılır ve yenilir..(arapcası yazılacak ve abdestli..)
*****Hergun 520 kere Ya Samed esması okunur..
Samed, hicbir şeye muhtac olmayan, tum canlıların ihtiyaclarını gideren ve her turlu istekte doğrudan kendisine başvurulan demektir.
Not: Bu sıfat yalnız Allah'a aittir. Eğer bu isim insana konulacaksa, Samet ya da Abdussamed olarak konulması daha uygundur.
*****Zayıflamak icin yediğiniz yemeğe, ozellikle ictiğiniz suya su cumleleri sarfedin:
"Beni sağlığıma kavuşturuyorsun.Bana hayat ve enerji veriyorsun. Seni ictikce bana rahatsızlık veren tum biyolojik etmenleri bir bir yok ediyorsun. Benim ideal kiloma duşmem icin vucudumda gerekli reaksiyonları gercekleştiriyorsun. Sağlığım icin en iyisi sensin."
Bilimsel olarak suya okunan dua niyet vs. suyu etkilediği ve suya yuklenen niyetin bedende gercekleştiği kanıtlanmıştır.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Zayıflamak İcin Dualar
-
13-09-2019, 05:07:05