Hayata yeniden baslamak,
bambaska bir yuzle bambaska bir kisilikle. Hic dusunmuyor insan neden diye, cunku butun nedenler bir cevap bulmustur.
Zaten karar verirken,
once hayat anlamini yitiriyor ya da oyle saniyor butun dost bildiklerin
Halbuki her sey yeni baslamistir. Aslinda gunes baska guzeldir artik, hava daha bir can verir insana, bambaska deger ruzgar tenine, yikar gozyasları yuzunu. İnsan olmaktir bu aslinda, insanliktir,
insan olmanin amacidir yasananlar.
Basim secdeye her gittiginde, yaratanin huzuruna her ciktigimda tekrar tekrar dogdugunu hissetmektir yeniden.
Gozlerini hayata birkac dakika once acan bir bebek gibi telasla, yaratana duyulan ozlemle, O'ndan ayri gecen her anin kederiyle
aglamakmis insan olmak.
sukretmekmis,
hamurum sukretmeyi ogrenmekmis insan olmak.
Musluman dogdugum icin o Rasûlun, o cananin ummeti oldugum icin, beni bu guzel askla hidayete ulastirdigin icin kelimelerin, nesnelerin, yarattigin her seyin adedince sukurler olsun
Rabbim sana sukurler olsun.
Beni ve butun Musluman kardeslerimi insan olamamaktan, sukursuz olmaktan, senin askinin olmadigi bir kalbi tasimaktan,
nefsinin isteklerine uyup her ezan vakti huzuruna cikmamak icin bin bahane bulmaktan koru ya Rabbim.
Hidayet bekleyen gonullere, seni arayan, sana kavusmayi arzulayan gonullerimize askini, hidayetini nasip eyle ya Rabbim...
AMİN....
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Musluman dogdugum icin o Rasûlun, o cananin ummeti oldugum icin
-
13-09-2019, 05:04:54