Arkadaşlar kiralık oda diye bir filmi okudum gecen gun gazetede. Turk sinemasında yapılmayan birşey yapmışlar okuduğum kadarıyla. Film epik gerilimmiş ve 84lu bir eleman cekmiş. oyuncu kadrosunda tanıdık isimler vardı ama cok unlu değil yinede bu işe yıllarca emek vermiş isimler. Yalnız filmi yoneten eleman aynı zamanda senarist ve baş rol oyuncusuymuş. cok duşuk butceyle cekmişler filmi ve accayip sahneler varmış. ben bole cesur genc insanları gorduğumde destekleyesim geliyor, etkileniyorum. her hangi bir torpili olmadan adam 22 yaşında film yapmış helal olsun diyorum. film vizyona girer girmez de gidecem walla. duşunsenize epik gerilim yapıyorsun bu yaşta ve yuzbinlerce dolar harcanan gişe filmleriyle karşı karşıyasın. bu adama destek olmak gerekiyor diye duşunuyorum. arkadaşlar ben bir sinemasever olarak "kiralık oda" filmine gitmeyi duşunuyorum. hem tarzı hoşuma gitti adamın. gecmişle intikam gibi bişeyler yazıyodu walla. severim o tarz filmleri. internette araştırdım sanırım daha onceden tiyatro oyunuymuş. ordan sinemaya uyarlanmış. Genc Sinemacılara benim gibi destek olan varsa arkadaşlar lutfen alta bişeyler yazın ki... bu yolla gişe filmlerine değil hak eden turk filmlerine gidelim...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Kiralık Oda diye yeni bir film.....
-
13-09-2019, 04:59:48