Arkadaşlar bildiğiniz gibi her filminin kesinlikle bir hayali karakter grubu vardır. Ornek isterseniz ;
- Sauron (Yuzuklerin Efendisi)-
- Orumcek Adam (Orumcek adam)-
- Ben 10 (Ben 10)-
- Jason Voorhees (13.Cuma)-
- ......-
İşte bunlar bazı orneklerdi , gelelim asıl konuya . Başlıktanda anlayacağınız uzere buraya istediğiniz film karakterini ( sanatcı değil ) tanıtın ve paylaşın . Boş yere forum kirliliği olmasın arkadaşlar . Ben şimdi orneklerde belirttiğim Sauronu tanıtacağım ...

.Sizde buraya hayali karakterleri tanıtın .

- Sauron (Yuzuklerin Efendisi)-
- Orumcek Adam (Orumcek adam)-
- Ben 10 (Ben 10)-
- Jason Voorhees (13.Cuma)-
- ......-
İşte bunlar bazı orneklerdi , gelelim asıl konuya . Başlıktanda anlayacağınız uzere buraya istediğiniz film karakterini ( sanatcı değil ) tanıtın ve paylaşın . Boş yere forum kirliliği olmasın arkadaşlar . Ben şimdi orneklerde belirttiğim Sauronu tanıtacağım ...
SAURON

Sauron , Yuzuklerin Efendisi kitabında gecen bir hayali karakterdir . Karanlık lord diye adlandırılır . Kitabı okuyanlar bilir diyeceğim ki bu bilgiler icin Yuzuklerin Efendisi ustası olmanız gerekir . Sauron , Tek Yuzuğu yaptırarak tum orta dunyaya hakim olma hayalini kurar ve bu korkunc hayali gercek olur . Sonunda tum dunyaya hakim olmak icin yola koyulur . Tum birliklerini toplar sadece orklar değil , insanları da savaşa cağırır , hepsi Mordorun cağrısına cevap vereceklerdi ama hepsi hayal kırıklığına uğrayacaktı cunku Sauron efendileri duşmuştu . Bir sonraki olayları filmler ya da kitaplardan takip edebilirsiniz , cunku filmin ya da kitabın tadını kacırmayayım .