Bir Cuma gunu Kuran okurken S.A.
uykuya dalar ve ruyasinda Peygamber Efendimiz onun karşişindadir ve ona şunlari soyler: Bir hafta icinde 7000 insanin oleceğini, ama hic birinin de gercek bir Musluman olmayacgini, Son zamanlarda pek cok kimsenin Allahın istediği duzgun ve durust işler yapmadığını, bu zamanlarin kotu zamanlar olduğunu, Bu zamanda evli kadın ve erkeklerin eşlerine sadık kalmadiklarini, genc kizlarin erkekler gibi her yere girip-cikp gezer olduklarini, edepli giyinmediklerini, Tum genclerin velilerine ve diger insanlara saygı gostermediklerini, Zenginlerin fakirlerle ilgilenmediklerini, artik sadaka ve zekÂt vermez olduklarini insanlarin namaz kilmadiklarni ve oruc tutmadiklarini, oysa Mahşer Gununun yaklastigini, Kisa bir zaman sonra gokte sadece bir yildiz kalacagini ve dua kapilarinin kapanacagini, Kurandaki yazıların silinerek okunamaz olacagini, Guneşin Dunyaya cok yaklaşarak tersten doğup batacağını... Peygamber efendimiz ayrıca sunlari da ekler: Her kim bunu okurken yaninda baskalari varsa onlarin da duyacaği sekilde aciktan okusun. Bunu yapan kisiye Cennet de bir yer ayrilir ve her kim bu mesaja inanmayacak olursa, ona da Cehennemden bir yer ayrilirr. Bir dilek sahibi bu mesaji kopyalayıp baska insanlara dagıtıgındanda dilegi yerine gelir." Ruyayi anlatan S.A. bunların doru olduguna inandirmak icin su yemini etmis: "Bunlar doru deilse, gercek bir Musluman gibi olmeyeyim!" Peygamber Efendimiz yukaridaki durum tespitinden sonra asaidaki tavsiyelerde bulunur: Gunde beş defa namaz kilin, Oruc tutun, Hirsizlik yapmayin, Fakirlere yardim edin. Her kim bu mesaji 25 kişiye dağıtacak olursa, 3 gun icerisinde mukÂfatlandırılacaktır. Biri bunu yapmis ve calistigi firmadan zam almıs. Biri inanmamış, sevdigi zarar gorms, bir baskasi yarn yaparim demis, fakat yapamayacak duruma dusmus. Lutfen bunun yalan olduğunu sanmayın! Bu mesajı silip gecmeyin ve kopyalayıp yollayın
evet arkadaşlar bu onceden verildiyse ozur diliyorum yorumlarınızı bkliyorum..
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- gercekten okunması gereken ,yardımı dokunan bi şey
-
13-09-2019, 04:23:58