Survivor 2012 Gonulluler resimleri

Survivor 2012 Gonullulerin isimleri

Asena Erdem
Asena erdem 22 yaşında.Acıbadem lisesinden 2007 yılında mezun olmuş.Yeditepe universitesinde siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler mezunu.

Cevher

2012 Survivor'un gonullu yarışmacıları arasında yer alan Cevher hakkında bilgi bulunmuyor. Yarışma başladıktan sonra Cevher ile ilgili bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Cevher'in Survivor sloganı ise "Survivor'ı kaybetmek icin burda olan var mı? Ben kazanmak icin burdayım." Cevher iddiasını bu sozlerle dile getirdi bakalım yarışmada neler olacak.

Ece Begum Yucetan

Ece Begum Yucetan'ın Doğum Yeri İzmir doğum tarihi 1988 Oğrenim Durumu Universite
Ece Begum Yucetan Boyu 180 cm Sac rengi Kestane Goz rengi Ela

Ece Begum Yucetan Survivor Yarışmasına İzmirden katılıyor. En onem verdiği hobisi fotoğraf cekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor.Ece Begum Yucetan Sporu bir yaşam bicimi olarak benimsemiş aynı zamanda Ece Begum Yucetan tenis kortlarında rakip tanımıyor.

Gulen Sezmiş

2009 yılında Mujdat Gezen Konservatuarından mezun oldu. 2006 Akademi İstanbul Sinema Tv Mezunu. Plato Film Okulunda Oyunculuk Eğitimi aldı.

Hasan

Hasan Yalnızoğlu rizeli 38 yaşındaki danscı
Eğitimi: Marmara Universitesi Beden Eğitimi ve Spor Yuksek Okulu, Marmara Universitesi Yoneticilik

Hayim Kohen
Hayim Kohen 19 Mart 1986 tarihinde doğdu. FMV Ayazağa Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Universitesinden mezun olmuştur.

Şansın Tokyay

Survivor Unluler Gonulluler 2012 yarışmasının guzel yarışmacılarından Şansın Tokyay ile ilgili bilgi mevcut değil

Serhat

Serhat Ozcan 27 yaşındaki mağaza işletmecisi.
Serhat Bey bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
1985 yılında Kartepe`nin Uzunbey Koyu`nde doğdum. İlkoğretimimi Rabak İlkoğretim okulunda, liseyi Atılım Lisesi`nde tamamladım.