Anne, Baba, Canım Kardeşlerim, Yakın Akrabalarım ya da Sadece Beni Duşunenlerim, Arkadaşlarım ya da Arkadaş Bildiklerim ve Bir Şekilde Hayatıma Girmiş Olanlar; Bu bir intihar mektubudur...!
Muhtemelen bu mektup elinize gectiğinde ben ya coktan olmuş olacağım ya da hastanede ağır yaralı! Eğer yaralı olarak hayata devam etmek zorunda kalırsam yani surem henuz dolmamışsa, lutfen bana depresyonda muamelesi yapmayın! Oyle ustume de titremeyin, alışık olmadığım şeylerden urkerim ben, bilirsiniz ya da bilmezsiniz, onemi yok! Hayır olmuş olursam, yani kendi sebebim olup suremi doldurmuş olursam, rica ediyorum kuru gozyaşları dokmeyin! Yapmacık ağlamalarla beni daha fazla uzmeyin! Zaten giderken son kez sarılabileceğim birisi bile yoktu, uzgun gittim, daha da dramatik hale getirmeyin! Ama o cok muhim işlerinize ara verip bir şeyler yapmak isterseniz benim icin, sadece dua edin! Olan gunahlarımın hafiflemesine yardımcı olmanız tek isteğimdir!
Anne ve Baba, bu sozlerim sizlere! -ciğim, -cığım eklerini hep kullanmak istedim, ama nasip değilmiş goruyorsunuz ki, son mektubuma bile yazmak gelmiyor icimden! Bunun sorumluları siz misiniz yoksa ben miyim, bilmiyorum! Bu saatten sonra bilsek ne olur ki ama değil mi?! Hep tek bir şey istedim sizden ve bekledim, etrafınızdaki insanlara gosterdiğinizin binde birini vermişseniz eğer teşekkur ederim ama ben nedense bencillik olsun diye belki de hep daha fazla istedim, evet, bildiniz, sadece biraz sevgi! Avuclarımı doldursaydı eğer, cebime koyabileceğim biraz sevgim olurdu belki elimde! Ne yapalım, bizim de anne-baba kavramından oğrendiğimiz bu oldu, yanımıza kÂr mı bilmem, siz duşunun artık! Ee sonucta ben bir oluyum, duşunemem değil mi?!
Canım Kardeşlerim, bu sozlerim sizlere! Sizi hep sevdim, oyle kuru bir sevgi değil ama, gercekten cok sevdim! Zaten sanırım giderken en cok takıldığım nokta siz oldunuz! Bırakıp gitmek en cok sizden ayrılırken yaktı beni! O guzel gozlerinizden dun gece siz uyurken son kez optum, beni unutmayın olur mu! Cunku belki de bir tek siz unutmazsınız! Canlarım! Odam artık sizindir, hususi eşyalarımı kız kardeşime -kız olduğu icin- diğer eşyalarımı, kitaplarımı, bilgisayarımı erkek kardeşime bırakıyorum! Eee, ablası bitiremedi bilgisayar muhendisliğini, belki ablasının anısına o cok sevdiği bilgisayarın muhendisi olur da beni gururlandırır, değil mi?! Hoşcakalın, sizi seviyorum!
Yakın Akrabalarım ya da Sadece Beni Duşunenlerim, bu sozlerim sizlere! Sizlere belki akraba ilgisini cok gosteremedim, huyumdu işte kurudu artık, sevmem akraba ziyaretlerini! Sizleri de elimden geldiğince ziyaret ettim, kusur işlediysem şayet size karşı affedin ve o guzel haklarınızı helal edin, ne diyeyim, ben sizleri de cok sevdim!
Arkadaşlarım ya da Arkadaş Bildiklerim, bu sozlerim sizlere! Kiminizle cok şeyimi paylaştım! Acımı sizler bildiniz, mutluluğuma ortak oldunuz, gulerken de yanımdaydınız kiminiz, ağlarken de! Kiminiz sadece sesimi duydunuz, kiminiz sesime koştunuz, kiminiz benimle bağırdınız, kiminiz susturdunuz! Ben her ne kadar her yeniliği kendi başıma yaşamış olsam da onları sizlerle eskittim! Bunların haklarını helal edin, bir de kul hakkıyla gitmeyeyim! Coğunuzu, hatta hepinizi sevdim! Belki siz de sevdiniz, sevgi karşılıklı arkadaşlar, yine de varsa esirgemeyin! Kendinize iyi davranın, insan kendi kendini eğitiyor, ben bu kısa hayatımda bunu oğrendim! Bunu bilir, bunu soylerim! Benim olanlardan istedikleriniz varsa hatıra niyetiyle alabilirsiniz, ne de olsa onlar benimdi bense sizin! Siz de hoşcakalın!
Ve Bir Şekilde Hayatıma Girmiş Olanlar... bakıyorum da coğunluğu sanırım sizler oluşturuyorsunuz! Belki de coğunuzu tanımıyorum, ekmeği aldığım fırıncı da sizden, minibusune binip okula gittiğim şofor de sizden! Her birinizde haklarım kalmışsa eğer lutfen helal edin, gerci beni hicbir şekilde duymayacaksınız bunu biliyorum ama en azından ben istedim helallik de sesimi duyuramadım derim, o zaman vicdanım hafifler biraz! Sizler de sağolun!
Bir de bende izler bırakanlar var, beni uzenler, cok uzenler, aranızdan da olabilir bunlar, saymadıklarımdan da... Artık onlar icin pek fazla soylemek istediğim bir şey yok! Yine de onlar da helal etsinler haklarını, kalp kırmak karşılıklı oldu onlarla, ben haklarımı hepinize helal ediyorum, gerek yok bir de gunaha sebep olmaya!
Allah hepinize sağlık ve mutluluk dolu bir omur versin, ben artık yaşamak istemiyorum! Acılarımı, cilelerimi, gizli gozyaşlarımı coğunuz hicbir zaman bilmeyecek... Merak etmeyin, onları size bırakmak niyetinde değilim, hepsi yureğimde, ruhuma işlenmiş bir şekilde... birlikte gidiyoruz! Hayat dediğimiz hem nedir ki, perdesi bir kez acılıp bir kez kapanan bir oyun! Ben oynadım ve cok zevk almadım bu oyundan! Son yaptığım kendimi Allah'a bırakmak oldu, affetsin ve merhametini benden esirgemesin! O, esirgemeyen ve bağışlayandır!!!
Selametle kalın!
[IMG]http://img246.**************/img246/2930/besmelekuran3pv.jpg[/IMG]
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Olumden Mektup Var
-
13-09-2019, 04:08:05