Sena Ağaoğlu Ali Ağaoğlu'nun Kızı

Ali Ağaoğlu ve Kızı Sena Hakkında Bilgi

Dev projelere, iddialı işlere imza atan işadamı Ali Ağaoğlu'nun karşısında ezildiği tek kişi belli ki kızı Sena Ağaoğlu. Ali Bey'e kızını, 'gercek aşkım' diye tanıştırdığı kızı...

Ali Ağaoğlunun Kızı Senanın Babası Hakkındaki Soyledikleri

Ali Bey iyi bir baba mıdır?

Cok iyidir. Bir dediğimi iki etmez, her zaman yanımızdadır.

- Sen babana benzer misin?

Benzerim, huylarımız benzer. Sonra ben de onun gibi calışkan ve sorumluluk sahibiyim.

- Buyuyunce ne olacaksın (guluyoruz), kaca gidiyorsun bu arada, derslerin nasıl?

11. sınıftayım. Ben ic mimar olmak itiyorum. Uzun zamandır bunu planlıyorum, bir bakıma babamla da mesleklerimiz benzeyecek. Derslerim iyi gidiyor.

- Para harcamana kızar mı, karışır mı harcamalarına, pahalı bir şey alırsan ne yapar?

Babam hic cimri değildir, eğer pahalı bir şey alacaksam arar sorarım. Zaten izin verir.

- Babam ve abin benzer mi, abinle aran nasıl, sana karışır mı?

Babam cok yumuşaktır abim serttir. Abim bana cok duşkundur. Ta oralardan bana yetişiyor, her şeyi bilmek ister.

- Baban sana prensesmişsin gibi davranıyor, sen kendini oyle goruyor musun?

Yok, herkesin babası oyle zaten. Kızlara daha duşkun oluyorlar.

- Sen bu durumu kullandın mı hic?

(Guluyor) Bilmem ki.

- Baban uzdu mu seni, annenle ayrıldıklarında?

O zaman kucuktum ilk başta uzulmuştum ama alıştım. Zaten babam her zaman iyi bir baba oldu. O konuda harikadır, bizi ihmal etmez. Nerede olursa olsun telefonla ulaşabilirim. Ailemizin başındadır.

Babamın Gozunde Kucuğum

- Sen babana bir erkek arkadaşın olursa bunu rahatlıkla soyleyebilir misin?

Hayır tabii ki, soyleyemem.

- Neden, cok yakınsınız?

Ben onun gozunde kucucuğum cunku.

- Arkadaşların arasında Ağaoğlu'nun kızı olduğun icin populer misin?

Hayır, ben bunu hic vurgulamam. Arkadaşlarım da ilgilenmez zaten.

- Baban senin adına buyuk bir bağış yaptı, neler hissettin?

Cok sevindim, benim derneklerde faal olmamı istiyor, sosyal sorumluluk projelerine destek olmamı istiyor.

- Reklamda oynadı, beğendin mi?

İlk başta yadıgadım ama sonra cok başarılı buldum. Babam cok doğal bu yuzden başarılı.