20 milyon doları var ama taksicilik yapıyor
Emre Matraş: ``Eski eşim bana ihanet etti!

Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş 13 yıllık eşi, 2 cocuğunun annesi Hale Keleş'ten Temmuz 2010'da boşanmıştı. Ağustos'ta da manken Yeşim Ercetin ile evlenmişti.

Hale Keleş'in kendisini Adanasporlu futbolcu Anıl Karaer ile aldattığını soyleyen Emre Matraş, Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın'da carpıcı acıklamalar yaptı.

"İhanet haberleri uzerine kimliği belirsiz kişilerden olum tehditleri almaya başladım. Savcılığa başvurdum" dedi.

Programı seyreden Mehmet Ali Erbil kendi avukatı Mahmut Ceran'ı, Emre Matraş'ın davasına bakması icin yonlendirdi. Emre Matraş şoyle konuştu:

Hale'nin onume getirdiği boşanma kağıtlarını hic okumadan imzalamıştım. Mahkeme hakim, 'Oğlum bu senin idam fermanın' demişti. Aylık verdiğim 22 bin TL'lik nafaka ile yetinmeyen Hale, 20 milyon dolarlık mal varlığıma haciz koydurdu. Tek kuruşum kalmadı. 4 aylık hamile eşim Yeşim Ercetin'i doktora goturemiyorum. Bu yuzden bir arkadaşımın taksisinde şoforluğe başladım. Gunde en fazla 100 TL kazanıyor, karın tokluğuna calışıyorum. Hale ise benim paramla, sevgilisi ile tatil yapıyor."