17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Odulleri

17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Odulleri sahiplerini buldu

Sinema dalında şu isimler odul aldı

Yılın en iyi kadın oyuncusu: Nazan Kesal (Sac),
Yılın en iyi erkek oyuncusu': Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel ve Muhammed Uzuner (Bir Zamanlar Anadoluda)
Yılın en iyi yardımcı kadın oyuncusu: İdil Fırat (Nar)
Yılın en iyi yardımcı erkek oyuncusu': Kenan Ece (Beni Unutma)
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi kadın oyuncusu Nesrin Cavadzade (Yangın Var)
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi erkek oyuncusu: Şahin Irmak (Entel Koy Efe Koy'e Karşı)
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi yardımcı kadın oyuncusu': Nihal Yalcın (Kurtuluş Son Durak)
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi yardımcı erkek oyuncusu: Necati Bilgic (Berlin Kaplanı)
Ekrem Bora Umut veren oyuncu': İbrahim Celikkol (Fetih) ''Ayhan Işık Juri Odulu: Timucin Esen Labirent)
Juri Ozel Odulu: Press filmi
Onur odulu'': Ediz Hun, Selda Alkor.

Tiyatro Odulleri
Yılın en iyi kadın oyuncusu: Esra Bezen Bilgin (Once Bir Boşluk Oldu Ama Şimdi İyi- Talimhane Tiyatrosu
Yılın en iyi erkek oyuncusu: Mert Tanık (Rosenbergler Olmemeli - İ.B.B.Ş.T.)
Yardımcı rolde yılın iyi kadın oyuncusu: Guliz Gencoğlu (Once Bir Boşluk Oldu Ama Şimdi İyi)
Yardımcı rolde yılın en iyi erkek oyuncusu: Barış Gonenler (Limonata - Sıfırnoktaiki)'
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi kadın oyuncusu: Tulay Gunal (Ben Bertolt Bercht - Dostlar Tiyatrosu)
Komedi ya da muzikal dalında yılın en iyi erkek oyuncusu: Genco Erkal (Ben Bertolt Bercht)
Komedi ya da muzikal dalında yardımcı rolde en iyi kadın oyuncu': Evren Erler (Kulhanbeyi Muzikali - Bakırkoy Belediye Tiyatroları

Efes Ozel Odulu': Tiyatro Sıfırnoktaiki
Secici Kurul Genc Oyuncu Ozel Odulu': Erkan Kolcak Kostendil (Aut - Sıfırnoktaiki)
Secici Kurul Ozel Odulu'': Anlamsız Konuşmalar Tiyatroperest, Supernova ve Oksuzler - Dotmastra
Muzikal ve Komedi Dalında Secici Kurul Ozel Odulu': Sidikli Kasabası Muzikali Kadrosu - İstanbul Devlet Tiyatrosu,
'Onur Odulu': Muşfik Kenter