bundan 5 sene onceban dedemlere oturmaya gittim dedem camideki muhabbet konularındaan bana bahsediyordu... o gunku konu tovbeymiş bana anlattı allah tovbe edenleri affeder dedi... nese aradan bi kac gun gecti okulun bahcesine futbol oynamaya gittim cuzdanımı cebime koymuştum icinde 5 milyon vardı.. mactan sonra su almak icin elimi cebime attığımda cuzdanı bulamadım okulda her tarafı dolaştım yine bulamadım .... bi saat aradıktan sonra bulamayınca eve gittim evde aradım yine yok ... en sonunda dedemin anlattıkları aklıma geldi ve hemn toovbe ettim allahım bi daha eşortman giydiğimde cuzdanımı yanıma almayacağım dedim dualar okudum .... namaz kıldım ...(tabi o zamanın parasıyla 5 milyon iyi para bir cocuk icin) evi tekrar aramaya başladım .. yatağımın altına baktığımda cuzdan ordaydı.. oysaki ben eve hic girmemiştim cuzdan nasıl eve gelebilirdiki... ve sonunda allahın buyukluğunu vee tovbenin onemini anlamış oldum .... ne kadar ufak olursa olsun allah tovbelerimizi affeder... cunku allah bağışlayıcıdır....
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- tovbenin mucizesi...(resmen başıma geldi)
-
13-09-2019, 03:49:31