Gulben Ergen Selulit Tartışması
Gulben Ergen, Bodrum'da cekilmiş selulitli goruntuleriyle ilgili yapılan yorumlara isyan etti. Ergen, 'Kadının teninin acımasızca malzeme yapılması kadına şiddettir' dedi.
Gulben Ergen, selulitli fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasına ateş puskurdu. Gazetecisinden akademisyenine bircok kadın 'Sunuş biciminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle uc evlat dunyaya getirdim' diyen Ergen'e destek verdi Gulben Ergen'in selulitli fotoğrafları yeni bir gundem yarattı.
Twitter'dan isyan eden Ergen, tepkisini şoyle dile getirdi:
O selulitlerden daha onemli neler neler yaparım şok, şok, şok değeri taşımaz. (...) Kadının teninin, canının, bedeninin selulit başlığı altında bu denli acımasızca malzeme olabilmesi kadına şiddetin bir parcası. Okul oncesi verdiğim eğitime onem, bireysel olarak kurduğum dernek, Milli Eğitim Bakanlığı'yla işbirliğim, anneliğim ve selulitlerim? Gobekli bir adama yer vermez basınımız. Selulitle yargılayıp, sunuş biciminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle uc evlat dunyaya getirdim. Ne selulitmiş, yıllardır eksik olmadı, haber değerini yitirmedi, gitti.