TKDK Elazığ İl Koordinatorluğunce beyaz et ureticilerine yonelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TKDK Elazığ İl Koordinatorluğu tarafından beyaz et ureticilerine yonelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Banvit AŞ tarafından Akgun otelde gercekleştirilen tanıtım toplantısına katılan Elazığ İl Koordinatorluğu uzmanları toplantıya katılanlara bilgi verdi. Toplantıya Banvit AŞ yetkililerinin yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Muduru ve Şube Mudurleri, Daire Amirleri, Koy Muhtarları ve cok sayıda yatırımcı iştirak etti. Toplantı, Banvit AŞ yetkililerinin acılış ve bilgilendirme konuşmalarından sonra Elazığ İl Koordinatoru Turan KARAHAN'ın konuşmasıyla devam etti. TKDK Elazığ İl Koordinatoru Turan KARAHAN konuşmasında Kurumun kuruluş amacından ve bu amac doğrultusunda yapılan calışmalardan bahsetti.

Elazığ ilinin kalkınmasında kırsal kesimin onemine dikkat ceken KARAHAN, kırsal kesimi kalkındırmak icin gece gunduz calıştıklarını belirtti. KARAHAN proje getiren yatırımcılara Kurumda calışan uzman arkadaşlarla gereken tum yardımları yapacaklarını belirtti. TKDK Elazığ İl Koordinatorluğu Uzmanlarından Atanur BUYUKDERE, "Tarım ve Kırsal Kalkınma Hibe Programlarından Kanatlı Eti Uretimi Destekleri" konulu sunum yaptı. Katılımcılardan gelen sorulara cevap verilerek toplantı sona erdi.