Ayşe Ozyılmazer Ali Taran
Ali taran evleniyor
ali taran ayşe ozyılmazel

Ali Taran Ayşe Ozyılmazel ile evleniyor! Magazin dunyası bu evlilik haberiyle calkalanıyor. Kısa sure once boşanan reklamcı Ali Taran Ayşe Ozyılmazel ile Bodrum’da evlenecek.

Gectiğimiz ay eşinden boşanan reklamcı Ali Taran ile şarkıcı yazar Ayşe Ozyılmazel Cuma gunu Bodrum’daki bir villada nikah kıyacak. Ali Taran dun gazetelere “Evliliği seviyorum. Her an evlenebilirim” demişti.

21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanan Ali Taran’ın ismi magazin haberlerinde Hulya Avşar ile de anılıyordu. Ayşe Ozyılmazel ise koşesinde ve Twitter’da Lubnanlı sevgilisinden bahsediyordu. Ozyılmazel’in bu yazıları evliliği gizlemek icin yazdığı oğrenildi.

Twitter’da gunun konusu Ayşe Ozyılmazel ve Ali Taran!

İşte Twitter’da yazılanlardan bazıları;

Bence Ayşe Ozyılmazel Ali Taran evliliği konusunda yorum yapmaya gerek yok, resimlerini yan yana koymak yeterli.

Ayşe Ozyılmazel Ali Taran evlilik haberi Ali Taran’ı Worlwide’a taşıdı. Hugh Hefner’ın ayrılık haberinin yerine Ali Taran oturdu…

Kanser hastası karısını bırakıp, Ayşe Ozyılmazel’le evlilik hazırlıkları yapan Ali Taran..Turkiye’nin yeteneği Sen’mişsin de haberimiz yok..

Ayse ile ali taran’i yakistirdim ben. Yas farki oyle manyakca bir sey degil. Cok uc yorumlar yapiyorsunuz, basiniZa gelir bak.

ayse ozyılmazel-ali taran hayır hayır olamaz inanmam…. gormeden inanmam…

Ali Taran oldu mu ya? Cunku bunun dışında bir ihtimalle ‘Trend’ olması ne kadar acı.

Ali Taran ve Ayşe Ozyılmazel evleniyorsa, bende avril’la aşkımı ilan edebilirim artık..Bunları gorunce kabul eder teklifimi artık. .

1979 Doğumlu Ayşe Ozyılmazel 1952 Doğumlu Ali Taran ile evleniyormuş. Mutlu olsunlar duğun hediyesi olarak Terazi gondereceğim. Ayşe Ozyılmazer Ali Taran evliliği

surpriz aşkın detayları

Yılın magazin bombası Ayşe Ozyılmazel-Ali Taran evliliğinin ayrıntıları, İzzet Capa'nın Capamag dergisinde yayınlanan roportajla ortaya cıktı. Ciftin evlilik haberini duyar duymaz yakın arkadaşı Ozyılmazel'le roportaj yapan İzzet Capa, surpriz evlilik haberinin basında yer almasıyla birlikte roportajı yayına verdi...

İşte Ayşe Ozyılmazel'in ağzından yılın surpriz aşkının detayları:

*** Aslında Ali ile arkadaşlığını biliyordum ama final kararını şu anda oğreniyorum… Şu işi başından bir anlat bakalım…
Hatırlasana, ikinci albumum piyasaya cıktığı zaman şarkıcı Ayşe hep geri planda kalıyordu… Varsa yoksa gazeteci Ayşe. Anladım ki bu işin PR’ını yapmam lazım. O sırada arkadaşım Murat (Ozalp) ‘Neden Ali Taran’ı aramıyorsun?’ dedi…

*** Sen Ali’yi tanımıyor muydun zaten?
Yok canım… Bu cok daha once, Şubat ayında oluyor soylediğim. Dedim ki Murat’a “Yaaa adamın işi yok benimle uğraşacak!”

*** Anlaşılan uğraşmış, nikah masasına oturacağına gore.
O aralar Hulya Avşar ile yarışma programında juriydi Ali… Acun Medya’yı aradım, telefonunu bile vermediler. Aradan iki uc ay gecti, olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi.

*** Hemen aradın mı?
Arar mıyım? Son derece kibar bir mesaj atıp ‘musaitseniz konuşabilir miyiz acaba?’ diye sordum…

*** Doğru soyle, mesajı atarken aklında cinlikler var mıydı?
Asla… Aklımda albumden başka bir şey yok ki zaten. En yakından sen biliyorsun.

*** Fal baktırdığımız gunlerdi miydi?
Evet, o gunlerde olumune baktırıyorum ama hicbir şey cıkmıyor. Zaten aklımda evlilik diye bir şey yok. Şarkılarla kafayı yemişim…

*** Bu arada ben de boşuna seni evlendirmeye calışıyorum. Az yemedim başının etini…
Oyle İzzet’ciğim ama “Analar tahtını yaparmış, bahtını değil” durumu tam olarak beni anlatıyor galiba. Bir de ben bu işlerden korkuyorum, biliyorsun sen.

*** Mesajda tam olarak ne yazdın? Unuttum deme doverim…
Unutur muyum? “Ben Ayşe Ozyılmazel. Musait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?” dedim.

*** Ben olsam anında veririm cevabı…
Nerdeee… Adamdan ses seda yok. Neyse aradan epey zaman gecti, Supermarket’te Cem Mumcu’nun kitap tanıtımı var. Orada BKM’den Necati Abi’yi gordum. Boynuna atladım. Ali Taran da Necati’lerle gelmiş meğer. O kadar soğuk ve ters bir gorunuşu var ki… Bu arada Yasemin (Şefik) “Gitsene yanına” diye cimdikleyip duruyor beni. “Cevap bile vermedi asla gitmem” diye cool takılıyorum. Ama sonra gittim; “Ali bey, mesaj atmama rağmen siz geri donmediniz” dedim. Ahah… “Ben gormedim oyle bir şey” deyiverdi.

*** O gece mi başladı ilişki?
Hayır canım ne ilişkisi… Cekti gitti adam… Meğer Ali de zor gunler geciriyormuş o donem. Taa iki-uc ay sonra, 25 Mayıs gunu aradı, “Kusura bakmayın geri donmedim, cok yoğun bir donemimdi” dedi.

*** Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına cakmışsın…
Caktım valla… Cunku o sabah oyle kotu kalkmıştım ki. Bir yandan her şeyi bırakıp Murat’ın yanına Milano’ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan NewYork’a mı gitsem diye duşunuyorum… Bıkmışım bu alemden…

*** New York’a gitsen ne yapacaksın ki?
Ne bileyim ben… Ne olursa yaparım, yazılarımı oradan gonderirim, garsonluk bile yaparım. Gerekirse kucuk bir Turk restoranında şarkı soylerim. Sadece gitmek istiyordum.

*** Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!
Aynen oyle oldu… Ama bırakmıştım her şeyi, “Ali Bey cok teşekkur ederim ama ben Turkiye’den gitmeyi duşunuyorum” dedim. O da “Yine de zamanın varsa gel” dedi. Ben kalktım 25 Mayıs’ta burosuna gittim. Aslında orada tanıştık.

*** Bu arada Yasemin’le gitmen icin az yemedik başının etini…
İyi ki yemişsiniz. Gittiğim zaman konuşmalar, goruşmeler, sohbetler, muhabbetler… Bir hafta sonra zaten birbirimize acıldık. İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı… Once beynine aşık oldum, ayrıca cok iyi bir insan.

*** Sen akrepsin, Ali Taran ne burcu?
Oğlak…

*** Oğlak erkeği cok zor, biliyorsun değil mi?
Hic zor değil. Neye gore zor? Sen akrep kadınını biliyor musun?

*** Cocuk falan duşunuyor musunuz?
Valla şimdi hicbir şey duşunemiyorum. Bu ilişkide hesap, kitap, program yapmadık. Hayatımda ilk defa ‘o ne der, bu ne der’ diye duşunmeden cumburlop
atlıyorum olayın ortasına… Birileri hep konuşur.Ben mutlu olmayı seciyorum İzo’cum.

*** Peki evlenme teklifi nasıl geldi?
Ay ne yapacaksın evlenme teklifini İzo… Evleniyorum işte. Zaten ben biliyormuyum ne olduğunu?

*** Annen ne dedi peki bu duruma?
Annem şoka girdi, cok şaşırdı. Ama biliyordu ki ben evlenirsem ya boyle evlenirim, ya da hic evlenmem.

*** Ben de dumura uğradım duyunca. Bizden nasıl sakladın?
Herkesten sakladım, cunku ne olduğunu ben bile anlamadım.

*** Nazardan mı korktun?
Oyle… İnanılmaz nazar vardı ustumde. Bir de herhalde hayattan, yaşadıklarımdan ders aldım. Zaten bu haberler cıktıktan sonra kurşun dokturmem lazım.

*** Bu sefer yıldırım hızıyla yol aldın…
Oyle cabuk oldu ki… Tanışmamız bir ay, ilişkimiz yirmi gun… Eh Ayşe ile aşk boyle olur işte. (Kahkahalar atıyor) Uzerine soylenecek pek bir şey yok.

*** Hicbir şeye doğru durust cevap vermiyorsun zaten, bari şunu soyle; bunları kendin mi yazacaksın yoksa şarkıya mı dokeceksin?
-Yazı yazayım diyorum ama toparlayamıyorum. Şarkı yazayım diyorum, laflar cıkıyor ama yine olmuyor. Cunku aşığım.

*** Yeni şarkının adı herhalde Şaşkın olur artık…
Vallahi ne olur bilmem… Ali ile tanıştığımız ama daha cıkmadığımız donemde Yalın ile planlarımız vardı. Bodrum’da beraber şarkı yazacaktık. Ali ile 25 Mayıs’ta tanıştık. 29 Mayıs’ta Londra’ya gittim. Londra’dan donuşte birbirimize acıldık. Tam bir film gibi. Hesaplanmış, planlanmış hicbir şey yok… Hicbir cinlik yok. Hayat buyuk bir surpriz…

*** Peki duğune ne zaman karar verdiniz?
Bir hafta once… Bodrum’da birlikte Belediye’ye gidip işlemleri yaptırdık.

*** Gelinlik giymeyeceksin yani…
Hayır BCBG’den cok şık beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak… Bunu tamamlamak icin Murat ile Vakko’ya gittik, ilk gorduğum duvağa da bayıldım ve hemen ustune atladım… (Bu arada resmini gosteriyor gelinliğin , duvak taşlarla işli, deniz kızı gibi olacak Ayşe)

Hayal ettiği ayakkabıyı da hemen bulmuş (Benden duymuş olmayın Jimmy Choo).Pastaya ve duğunun butun hazırlıklarına gelince… Bu işlerin piri Dolce Nilgun Bodrum’da dukkan acıyor ve bir haftalığına tesadufen orada… Her şeyi ustlenmiş. Ballı kız bizimki vallahi. Pasta, Ayşe’nin en sevdiği meyve olan cilek ve bezeden yapılacak… Kac tane ablası var duşunsenize… Semiramis de orada. Muthiş bir organizasyon cıkar artık. Bu arada icimdeki şeytanı bastıramıyorum ve ağzımdan şu cumle dokuluyor:

*** Annem bir gun demişti ki “terorizm filan beni hic ilgilendirmez, 18 yıl babanla evli kaldım!”
İzzet sen beni delirtmek mi istiyorsun?

*** Valla değil… Eeee, başka…
Ne eesi yaaa? Heyecandan oluyorum, bu ilk giydiğim gelinlik, duvak…

*** Niye heyecanlanıyorsun ki?
Ne demek ya neden heyecanlanıyorum? Bir kere ben evlenmeyi hic duşunmuyordum. Bambaşka bir aleme duştum. Ali ile birbirimize soruyoruz bu ruya olabilir mi diye?

*** Arada bir cimdikleyin de birbirinizi.
Cimdiklemiyoruz, uyanırız diye…

*** Onu nasıl cağırıyorsun?
Ali diye cağırıyorum. Ne diyeceğim ki?

*** Sadece o kadar mi?
Tonlaması farklı hayatım, tonlaması; Aliiii

O anda Ayşe’nin yuz ifadesini gormeliydiniz… Kucuk bir cocuk gibi mutlu, evlenecek bir kadın kadar olgun ve guzel… Fakat benim ruhumdaki muzırlık dur durak bilmiyor. Aklımdan evlilik ile ilgili gecen şu cumlelere bakar mısınız lutfen; “Koca dediğin sinirleri alındıktan sonra sevgiliden geriye kalandır”, “Kiminle evlendiğiniz onemli değildir, nasılsa ertesi sabah bambaşka biriyle evlendiğinizi keşfedeceksiniz” . Tabii ki Ayşe’den kufur yememek icin bunları soylemiyorum. Yaşayıp goreceğiz.

*** Duğune kac kişiyi davet ettiniz?
Kırk kişi… Cok yakın arkadaşlarımız sadece.

*** Nerede oturacaksınız, belli oldu mu?
Evimiz yok. Bodrum’dayken bakacağız. Balayını da Bodrum’da yapacağız.

*** Kız doğru soyle, yemekle mi tavladın adamı? Sana belki de ondan aşık oldu. İştahlı adam ne de olsa?
Yok yaaa… Ne alakası var ama cok guzel yemekler yaptım. Bir hafta icinde koymadığım yemek kalmadı onune.

*** Ali Taran ne giyecek duğunde biliyor musun?
Vallahi bilmiyorum. Bir turlu gostermiyor… Ama urkmuyorum desem yalan olur.

*** Kesin Biricik Suden tasarlamıştır…
Yok canım… Biricik de Mazhar da tatil icin geliyorlar Bodrum’a… Onlara da surpriz olacak.

*** Şahitlerin kim Ayşe?
Necati Akpınar ile Hıncal Uluc.

*** Kus değil misiniz Hıncal Uluc ile?
Bizim dostluğumuz cok farklı… Bak, Hıncalım ile aramı kimse bozamaz.

*** Peki butun bunlar olurken Neco nasıl karşıladı durumu?
Babam nerdeyse kucuk dilini yutuyordu. O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu…

*** Peki evlenirken hangi şarkı calacak?
I just can’t stop loving you… Ama Michael Jackson versiyonu.

Tam biz kaptırmış giderken, bir bakıyorum Ali Taran geliyor masaya. Damat once tedirgin ediyor beni. Teybi kapatıyorum doğal olarak. Sonra bakıyorum Taran hic de oyle uzaktan gorunduğu gibi antipatik değilmiş meğer. Ama ağzından bal da damlamıyor. Biraz sohbetten sonra da kalkıp gidiyor zaten. Buarada duğun pastasının bir orneği geliyor masaya. Bezeli, cilekli… Gorunuşu harika… Biraz tadıyoruz, lezzeti de muhteşem. Soruyorum tekrar Ayşe’ye;

*** Cilek ‘aşkı hatırlattığı’ icin mi, pastanız cilekli?
Hayır yaaa.. Ben cileği sevdiğim icin. Ben gelinim tamam mı, gelinin sevdiğiolur, gelinin dediği olur…

*** Ali’nin cocukları var. Sana ne diyecekler? Anne mi?
Aman izzet, bırak Allahaşkına, ben duşunmedim sen ne duşunuyorsun…

Ali Taran kucukken futbolcu olmak istermiş ama babası izin vermemiş. Bu nedenle o da yıllar sonra kendi oğlu Kuzey’i; İngiltere’ye, futbol okuluna gondermeye kalkmış fakat oğlanın annesi karşı cıkmış. Kuzey, futbol yerine; Philadelphia’da UARTS’da endustri tasarımı okurken bulmuş kendisini.

Başından beri heyecanla bizi dinleyen annesi Oya, hem şaşkın hem mutlu
hem ağlamaklı… Yuzundeki ifade OSYM’deki secmeli test soruları gibi; A şıkkı:Mutlu, B:Şaşkın, C:Heyecanlı, D: Hepsi…

*** Sen de şaşkınsın Oya… Damadınla nasıl aran?
İzo ilk defa bu kadar mutluyum. Kızım benim de inandığım bir ilişkiye yelken acıyor.

*** Kaynanalık yapacak mısın peki?
Damadıma yapmam… Ama Ayşe yanlış yaparsa cekerim kulağını.

Şimdi artık sıra tehlikeli sularda yuzmeye geldi… Biraz paparazzilik yapmamda ne sakınca var?

*** Ayşe’cim, Ali Taran Turkiye’nin en onemli iş adamlarından biri aynı zamanda… Evlilik sozleşmesi yaptınız mı?
Sen delirmiş olabilir misin İzzet? Bu, benim ne duruşuma, ne yazdığım yazılara ne de hayata bakışıma uyar. Ayrıca Ali o tarz bir insan değil… Duymamış olayım bu soruyu…

Kafamda deli sorular! Acaba nereye kadar dayanacak Ayşe? Biraz da gırgırgecmeye karar veriyorum ve her turlu zılgıtı yemeyi goze alıp can alıcı soruyu soruyorum…

*** Ali Taran, iki gun oncesine kadar Hulya Avşar ile adı anılan biri. Sen de Hulya ile mahkemeliksin… Kadın gıcık olur diye duşundun mu hic bu kararı alırken?
İzzet aklını mı yedin? Fazla gazeteci olmuşsun… Ben Sharapova’ya benzemem bak, kırmam o teybi ama sana yediririm…

*** Duğun hediyen ne Ayşe?
Aman İzzet…

*** Hadi, hadi soyle…
Siyah bir Range Rover.

GİZLİ KINA GECESİ

Butun bu itişip kakışmamıza, şakalaşmalarımıza rağmen gozlerinde hic sonmeyen mutluluk ışığını goruyorum Ayşe’nin. Sonra birden aklıma geliyor… Bizde Kına gecesi yapmadan kız vermek yakışık almaz. “Yuru” diyorum “Nahide’ye geciyoruz, kınanı orada yakacağız…” Şaşkınla konuşuyor;

-Delirdin mi sen, herkes anlar…

-Kimse anlamayacak yavrucuğum… Ben cozum yolunu buldum. Nahide’ye gidip oturduğumuzda, kimseye bir şey soylemeden masadaki arkadaşlara da birer duvak taktırırım. Kına’yı da gizlice yakarız… Sonra herkesi seninle birlikte sahneye cıkarırım. Soran olursa da, “Ozendi kız, bir yeri şişmesin diye” derim. O şamata arasında kimsenin aklına gelmez zaten bu soru…
-Peki İzo’cuğum, hayatım şimdilik sana emanet…

Not; Gercekten de herkesin gozu onunde ama caktırmadan yaptık kına gecesini. Ve herkes kendisine gore sarhoştu… Ayşe mutluluk sarhoşu, ben en yakın dostumun gozlerinde o mutluluğu yakalamanın sarhoşu… Onlar sahnede coşarken kız arkadaşları ertesi gun icin plan yaptı… Kına işi tamamdı, sıra ‘Gelin hamamı’na gelmişti. Yarın ilk iş Hurrem Sultan hamamına gidilecek ve kırmızı duvaklarla, sazlı, sozlu, yemekli bir rituel daha gercekleştirilecekti.

Ne diyelim, Onlar ermiş muradına, biz cıkalım kerevetine…

milliyethabet