Ayşe Ozyılmazer,Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?
Gectiğimiz hafta, yaklaşık bir aydır tanıdığı Ali Taran'la evlilik kararı alan GUNAYDIN yazarı Ayşe Ozyılmazel: "Bıkmıştım bu Âlemden. New York'a gitmek istiyordum. Ali'den gelen mesajla her şey değişti. İlk goruşte aşk bu olmalı... Onun once beynine Âşık oldum."
Gunaydın yazarı ve şarkıcı Ayşe Ozyılmazel bugun 25 Mayıs'ta tanıştığı, ilk goruşte Âşık olduğu ve bir haftada evlenme kararı aldığı 59 yaşındaki Ali Taran'la nikah masasına oturuyor. 32 yaşındaki Ozyılmazel bu evliliğin perde arkasını dijital dergi Capamag.com icin İzzet Capa'ya anlattı.
Şu işi başından anlatsana...
İkinci albumum cıktığında şarkıcı Ayşe geride kalıyordu. Varsa yoksa gazeteci Ayşe. Bu işin PR'ını yapmam şarttı. Bir arkadaşım "Niye Ali Taran'ı aramıyorsun?" dedi.
UC AY SONRA ARADI
Ali'yi tanımıyor muydun?
Yok canım... Bu soylediğim Şubat ayında oluyor. "Adamın işi yok, benimle uğraşacak!" dedim. O aralar Hulya Avşar ile yarışma programında juriydi Ali... Acun Medya'yı aradım, bana onun telefonunu bile vermediler. Olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi.
Hemen aradın mı?
Arar mıyım? Kibar bir mesaj atıp "Musait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?" diye sordum... Ama adamdan ses, seda yok! Neyse aradan epey zaman gecti. Supermarket'te Cem Mumcu'nun kitap tanıtımı vardı. Orada BKM'den Necati (Akpınar) Abi'yi gordum. Boynuna atladım. Ali Taran da onlarla gelmiş meğer. O kadar soğuk ve ters bir gorunuşu var ki... Sonra gittim; "Ali Bey, mesaj atmama rağmen geri donmediniz" dedim. "Ben gormedim oyle bir şey" deyiverdi.
O gece mi başladı ilişki?
Hayır canım, ne ilişkisi... Cekti gitti adam... Meğer Ali de zor gunler geciriyormuş o donem. Taa ikiuc ay sonra, 25 Mayıs'ta aradı.
Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına cakmışsın...
Caktım valla... Cunku o sabah oyle kotu kalkmıştım ki. Bir yandan her şeyi bırakıp Milano'ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan New York'a mı gitsem diye duşunuyorum... Bıkmışım bu alemden.
Orada ne yapacaksın ki?
Ne olursa yaparım, yazılarımı oradan gonderirim, garsonluk bile yaparım. Gerekirse kucuk bir Turk restoranında şarkı soylerim.
Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!
Aynen! "Ali Bey teşekkur ederim ama ben Turkiye'den gitmeyi duşunuyorum" dedim. O da "Yine de zamanın varsa gel" dedi. O gun kalkıp burosuna gittim. Aslında orada tanıştık. Bir hafta sonra birbirimize acıldık. İlk goruşte aşk dedikleri bu olmalı... Once beynine Âşık oldum, ayrıca cok iyi bir insan.
CUMBURLOP ATLADIM
Yıldırım hızıyla yol aldın...
Oyle cabuk oldu ki... Tanışmamız bir ay, ilişkimiz 20 gun... Eh Ayşe ile aşk boyle olur işte.
Yeni şarkının adı artık 'Şaşkın' olur...
Ali ile daha cıkmadığımız donemde Yalın ile planlarımız vardı. Bodrum'da beraber şarkı yazacaktık. Ali ile 25 Mayıs'ta tanıştık. 29 Mayıs'ta Londra'ya gittim. Londra'dan donuşte birbirimize acıldık. Film gibi. Hesaplanmış, planlanmış hicbir şey yok...
Cocuk planı var mı?
Hicbir şey duşunemiyorum. Bu ilişkide hesap, kitap yok! Hayatımda ilk defa duşunmeden, cumburlop atlıyorum olayın ortasına... Birileri hep konuşur. Ama artık kimin ne dediği umrumda değil. Ben mutlu olmayı seciyorum.
Yuru Nahide'ye, kınaya...
Delirdin mi sen, herkes anlar...
Kimse anlamaz. Masadaki arkadaşlarına da duvak taktırırım. Soran olursa, "Ozendi kız, bir yeri şişmesin diye" derim.
DUĞUN HEDİYEM RANGE ROVER CİP
Duğune ne zaman karar verdiniz?
Bir hafta once. Bodrum'da birlikte Belediye'ye gidip işlemleri yaptırdık.
Duğune kac kişiyi davet ettiniz?
40 kişi...
Gelinliğin nasıl olacak?
Gelinlik giymeyeceğim. BCBG'den beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak... Sonra da Vakko'ya gittim. İlk gorduğum duvağa da bayıldım. Heyecandan oluyorum, bu ilk giydiğim gelinlik, duvak... Bir kere ben evlenmeyi hic duşunmuyordum. Bambaşka bir Âleme duştum. Ali ile birbirimize "Bu ruya mı?" diyoruz.
Arada cimdikleyin birbirinizi...
Cimdiklemiyoruz, uyanırız diye...
Duğun hediyen ne Ayşe?
Siyah bir Range Rover.
BABAM KUCUK DİLİNİ YUT TU!
Evlenirken hangi şarkı calacak?
'I Just Can't Stop Loving You'... Ama Michael Jackson versiyonu.
Ali Taran ne giyecek duğunde?
Bilmiyorum, gostermiyor... Ama urkmuyorum desem yalan olur!
Yemekle mi tavladın adamı?
Yok yaaa! Ne alakası var ama cok guzel yemekler yaptım. Bir haftada onune koymadığım yemek kalmadı.
Baban (Neco) nasıl karşıladı?
Kucuk dilini yutuyordu. O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu!
Nerede oturacaksınız?
Evimiz yok! Bodrum'dayken bakacağız. Balayı da Bodrum'da...
EVLİLİK SOZLEŞMESİ YAPMADIK
Evlilik sozleşmesi yaptınız mı?
Sen delirmiş olabilir misin İzzet? Bu, benim ne duruşuma, ne yazdığım yazılara, ne de hayata bakışıma uyar! Ayrıca Ali o tarz bir insan değil... Duymamış olayım bu soruyu...