Senem Kuyucuoğlu ile Hakan Mericliler Ayrıldı
Senem Kuyucuoğlu, Yalan Dunya dizisiyle yıldızı parlayan Hakan Mericlilerin şohreti kaldıramadığını, ilişkinin bu yuzden bittiğini acıkladı.
Senem Kuyucuoğlu, birkac gun once ayrıldığı Hakan Mericliler hakkında ağır konuştu. Hurriyet'in haberine gore, unlu manken, Mericlilerin hızlı gelen şohret yuzunden pusulasını şaşırdığını iddia etti: Altı yılın sonunda meşhur olunca Hakanın pusulası şaştı. Ben kendisini hep uyardım, dinletemedim. Dizideki arkadaşlarının dedikoduları tahammul sınırlarını zorlar hale geldi ve o bu konuda hicbir şey yapmadı. Şohretin buyusune kapıldı. Ben 14 yaşından beri bu piyasadayım ve bir takım şeylere alışığım. Ancak o, kameralara bir turlu alışamadı. Nedir yani, nesin sen! Altı senedir bocalıyordun, birden parladın. Bu kadar cabuk değiştirmemeli şohret bir insanı. Umarım yattığı uykudan cabuk uyanır. Yaşandı bitti, yapacak bir şey yok, guzel gunlerdi.
YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK
Kuyucuoğlu, bombardımanına Twitter sayfasından da devam etti, 5 yaşındaki yeğenim daha karakterli ve Yeter ki onursuz olmasın aşk derler adama sozleriyle ustu kapalı gondermelerine devam etti.