Sandra Akhmedova formunu nasıl koruyor,

Muhteşem Yuzyıl Sandra Akhmedova Roportajı

Muhteşem Yuzyıl dizisinin son bolumlerinde rol alan Kanuninin son gozdesi Rus Ninayı canlandıran Guzel Sandra Akhmedova verdiği bir roportajda kendini anlattı.

Antalya turistik Belek Beldesinde oturan ve profesyonel mankenlik yapan Sandra Akhmedova, gecen Carşamba akşamı yayınlanan bolumde Kanuni Sultan Suleymana sunulan Rus cariye Ninayı canlandırdı. Hurrem Sultanın sinir krizi gecirmesi ve Kanuninin karşısına hancer ile dikilmesine neden olan cariye olarak dikkat ceken Rus guzel, Antalyanın yerel dergisi Masculine icin at ciftliğinde poz verdi. Fotoğraf sanatcısı İbrahim Kahramanın objektifinin karşısına gecen Sandra Akhmedova, roportajında başarısının sırlarını da anlattı.

Gecen yıl Antalyaya yerleştiğini doğa ile icice yaşamayı sevdiği icin evini Belekte tuttuğunu anlatan Akhmedova, boş zamanlarını plaja gidip guneşlenerek ve tenis oynayarak değerlendirdiğini, deniz kabuklarından oluşan koleksiyonu olduğunu soyledi. Guzelliğinin sırrını duzenli beslenme ve yeterli dinlenmeye borclu olduğunu kaydeden Akhmedova, şoyle dedi:

“Yağlı ve kızarmış urunlerden uzak duruyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum, duzenli spor yapıyorum. En onemlisi ise oğunlerime dikkat ediyorum. Orneğin her sabah yarım bardak taze sıkılmış maydanoz suyu iciyorum. Kahvaltı ise bol enerji dolu oluyor. Kısacası yiyeceğim herşeyin zamanı ve yeri var. Bunlara dikkat ederseniz guzel bir vucut sizi karşılıyor.

Televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran Muhteşem Yuzyıl dizisinin setinden de soz eden guzel manken, “İlk kez bir dizi filmde rol aldım. O atmosferi koklamak bile cok keyifliydi dedi.