Seda Selek Sağlık Durumu Nasıl

Fenalık geciren Seleke ilk mudahale canlı yayında yapıldı. Olaydan sonra Genel Yayın Yonetmeni Yiğit Bulut Değerli moderatorumuz Seda Selek yayın sırasında kucuk caplı bir rahatsızlık gecirmiş olup... Sağlık durumu iyidir .diye twit attı.

Ayrıca Seda Selekin sağlık durumu hakkında kanalın Haber Muduru Omer Ozkok şunları soyledi İlk anda doktorlarımız mudehale etti. Ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Hemen tomografi cekildi. Bize tansiyon ya da şekere bağlı baygınlık olduğu soylendi. Şu anda muşahede altında tutuluyor. Durumu gayet iyi.

Seda Selek canlı yayınlanan programında baygınlık gecirdi. Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile canlı yayında olan Seda Selek, aniden fenalaşarak oturduğu sandalyeden yere duştu.

Seda Selek Sağlık durumu hakkında Twitterde şunları yazdı .

Bugun yayın esnasında ufak bir rahatsızlık gecirdim. toparlanmak icin cok uğraştım ama kendimi bu kadar zorlamasam daha iyiydi.

Gum diye yere kapaklandım..ama kendimdeydim ve kısa sure icinde de toparlandım..

Birkac gundur beslenmemi ihmal ettim ve tansiyonum duştu. şimdi cok cok iyiyim. merak eden, arayan, soran herkese cok cok teşekkur ediyorum

Doktorlar gayet iyi olduğumu soylediler. yarın sabah her zamanki saatimde yayındayım...herkese sevgiler