Kimler Nasıl unlu oldu
Unluler ve unlu olma hikayeleri

Tuba Buyukustun nasıl unlu oldu

Modellik yaptığı donemde guzelliğiyle dikkat ceken Tuba Buyukustun oynadığı 'Cemberimde Gul Oya' dizisiyle şohreti yakaladı. Ardından 'Ihlamurlar Altında' dizisiyle şohretini pekiştiren Buyukustun, şimdilerde oynadığı 'Asi' dizisiyle goz dolduruyor.

Beren Saat nasıl unlu oldu

Saat annesinin ısrarı ve o donemde birlikte olduğu sonra bir trafik kazasında kaybettiği erkek arkadaşının desteğiyle Turkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı. Yarışmayı birinci değil ikinci olarak tamamladı. Ama Aşka Surgun, Hatırla Sevgili, Aşkı Memnu gibi cok izlenen dizilerde oynadı. Guz Sancısı filmindeki performansıyla da beğeni kazandı.

Kıvanc Tatlıtuğ nasıl unlu oldu

Uzun yıllar podyumda yer alan Kıvanc Tatlıtuğ oynadığı 'Gumuş' dizisiyle şohreti yakaladı. Ardından 'Menekşe ile Halil' dizisinde rol alan Tatlıtuğ şimdilerde oynadığı 'Aşk-ı Memnun' dizisindeki Behlul karakteriyle şohretini pekiştirdi.

Pelin Karahan nasıl unlu oldu

Kavak Yelleri dizisiyle yıldızı parlayan Pelin Karahan oyunculuğa nasıl başladığını da şoyle anlattı: 'Yakınlarım 'Pelin yuzun cok guzel. Bir reklam ajansa yazıl en azından reklam filminde oynarsın' diyordu. Ama ben bunu hic istemiyordum.Fakat İstanbul'daki zor hayat şartları karşısında mecbur kalıp ajansa yazıldım.Ajanstan aradılar ve goruşmeye gitmemi soylediler. Goruşmeye gittim. 'Muzikle uğraşıyor musun?','Bir muzik aleti calabiliyor musun?' gibi bir suru soru sordular. Ben her soruya 'hayır' diyordum.Hem tecrubesiz hem kısa boylu olduğu icin secilemeyeceğini duşunen Karahan bir sure sonra kendisini ciddiye aldıklarını fark etmiş.Sonunda dizideki Aslı rolu de onun olmuş.

Deniz Cakır nasıl unlu oldu

Daha once bircok dizide rol alan Deniz Cakır’ın şansı da 'Yaprak Dokumu' dizisiyle dondu. Ekranın 'kotu kadını' olarak nam salan Deniz Cakır, dizide oynadığı Ferhunde karakteriyle dikkatleri uzerine cekti.

Hadise nasıl unlu oldu

Yapımcılar ve dinleyiciler tarafından ilk olarak, Belcika’nın Pop Idol yarışması sayılan (Turkiye’deki Popstar Yarışmasının benzeri) Idool 2003'te farkedildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de, kendisine yapımcılar tarafından album cıkarmak icin teklif gelen teklifi iyi değerlendirdi.

Ezgi Mola nasıl unlu oldu

Cocuk yaşta 'Karate Can' adlı diziyle oyunculuğa adım atan Ezgi Mola’yı “Unutma Beni”ve ardından 'Hırsız Polis'te izledik.Dizilerde evde kalmış kız karakteriyle dikkat ceken Mola, son olarak oynadığı 'Canım Ailem' dizisindeki Feride karakteriyle şohreti yakaladı.

Fahriye Evcen nasıl unlu oldu

Yaprak Dokumu'nde Necla karakterini canlandıran Fahriye Evcen de yaşadığı Almanya'dan tatil icin Turkiye'ye gelip oyuncu oldu. Tatil icin geldiği Turkiye'de Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı Evcen. Daha sonra Aydoğan onu yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Telefon numarası alış verişinden sonra Evcen Almanya'ya dondu. Ama sonra telefonu bir turlu susmak bilmedi. ''Asla Unutma'' ve ''Hasret'' dizilerinde rol aldı. Ama asıl buyuk cıkışını Yaprak Dokumu ile yaptı.

Gokce Bahadır nasıl unlu oldu

Televizyona “Hayat Bilgisi” dizisindeki “Torpu” roluyle adım atan Gokce Bahadır, ardından oynadığı “Yaprak Dokumu”ndeki Leyla karakteriyle şohreti yakaladı.