Sakarya Fırat ne zaman başlayacak
Sakarya Fırat yeni sezon ne zaman başlıyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve buyuk ilgiyle izlenen "Sakarya Fırat" dizisi 11 Ağustos'ta yeniden ekranlara donecek.

Vatan millet aşkını icinden eksik etmeyenlerin severek takip ettiği dizi aynı gun ve saatinde yayınlanmaya devam edecek. bu diziden nefret ediyorum cunku insanlar olmeleri kolay gibi sunuyor cok fazla şiddet var. bu yuzden eşimle tartışıyoruz.aile dizisi degil kaldırılsın yeter artık. bu dizi vatan kurtarmıyor... ruzgar sen ne anlarsın? İnsanların olmeleri hic de kolay gosterilmiyor bir kere. Eğer kast ettiğin insanlar şehitler ise harika saygı gosteriliyor. Teroristleri kast ediyorsan ben onları insandan saymıyorum. Benim evladıma abime kıyan hayvandır hayvan. Ayrıca fatmagul'un sucu ne?, adını feriha koydum ve diğer tum dizilerde cinsellik var. Burada vatan var vatan. ruzqar beğenmiyorsan git adını feriha koydumu izle artık cekirdek citleye citleye .bu diziyi seven milyonlarca kişi var senin lafınamı bakcaklarr.ayrıca cok da guzel birr dizi gercekleri anlatıyorr. arkadaşlar oncelikle bu diziyi severek azleyen herkese teşekkurler.Bu diziyi beğenmeyen insanlarda hicbir duygu yok.Dizideki anlatılmak istenen konuyu anlamıyolar. fatmagul dur aşkı memnu dur bunların anlatmak istediğini konuyu sorun hepsini en ince detayına kadar anlatırlar size cunku gercekten terorle mucadele eden askerlerimizi,orda ne şartlar altında vazife yaptıklarını anlatmaya calışıyor. Bir vatan evladının bu vatan icin onemli olduğunu anlatıyor. Ha o capulcu itlerin hayatınında ne kadar anlamsız ve onemsiz olduğunu vurguluyor cunku bunlara insan denilemeyecek kadar insanlktan cıkmışlar bi en sevmediğim hayvan sırtlandır o bile bunlar yanında sevimli kalıyo benim icin neyse boşverin hocam ben bu diziyi izlerken goğsum kabarıyor trt ye cok teşekkur ederim boyle bir guzelliği bizle paylaştıkları icin allaha emanet olun.