2008 yılında Doğuş Grubu'nun isim hakkını kiralama (Franchising) yolu ile ulkemizde yayına başlayan,Sir Richard Branson'un dahiyane zekasıyla dunyanın bir cok noktasında yayın yapan başarılı radyolar zinciri. 2013 sonu itibariyle Doğuş grubu sozleşmeyi yenilemedi,Virgin Grubu bunun uzerine Karnaval Grubu'yla anlaşmış (senelik 300 bin dolar gibi hatrı sayılır bir marka kirasından bahsediliyor) ,yeni frekanslardan daha once tekrar eden toplist parcalar yerine muzik skalasını genişletip gecmişin en iyi parcalarını da paylaşarak,tam da hayalimdeki eski-yeni karışık radyo konseptine yakınlaşan efsane radyo,Karnaval grubu Virgin'i adeta adam etti,radyolar arasındaki 1 numaralı tercihim.

Dinlenesi bir radyo,caldıkları şarkılar ve playlistleri asla sıkmaz.

Muzik akışına da gerek Doğuş doneminde,gerek de Karnaval doneminde Muzik Jurisi uygulamasıyla yon veriyorum.
Fakat yayın alanı dar. Ne kadar Karnaval platformundaki internet yayınlarıyla ovunseler de,hepimizin ahım şahım mobil kotaları yok ki,bu keyiften mahrum kalıyoruz.

Ankara 93.8,İstanbul 106.2,İzmir 103.1 ve Digiturk'teler. Şiddetle dinlenilmelidir.
Saat 10 ila 18 arası,saat başlarından itibaren Arcelik sponsorluğunda "kesintisiz 10 şarkıyı" bizlerle buluştururlar. Bu,yaklaşık 40 dk kesintisiz muzik demek.

Geveze de orda,başarılı bir show programına imza atıyor,radyonun duzenlediği Turkiye turnesinde kendisiyle tanışmıştım. 1 Aralık 2015'te Okan Bayulgen akşam kuşağında yayına başlayacak. Muzik sunumu yapan programcıları da cok ilgili ve nazikler.
Kanada-Toronto versiyonunun sitesinde de 24 saat icinde calan şarkıları listeleme ozelliğinin hoşuma gittiği radyo. En azından Amerika bolgesinin muzik eğlilimi hk. bilgi alıyorum.