Galatasaraylı Arda evleniyor,Galatasaraylı Arda kiminle evleniyor,Sinem Kobal ve Arda Turan duğunu
Galatasaray kaptanı Arda Turan, futbolda başarı icin aile hayatının cok onemli olduğunu, kız arkadaşı Sinem Kobal ile yuva kurmak istediğini soyledi. Haberturk'un haberine gore genc kaptan bu konudaki duşuncelerini ailesine acarken, sakatlığı nedeniyle Haluk Ulusoy'un locasında izlediği Karabukspor macı sırasında da yakın dostlarıyla konuyu paylaştı.
Oyuncu Sinem Kobal ile yaşadığı ilişki nedeniyle yıpratılmaya calışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Arda Turan, "Biz birbirimizi cok seviyoruz. Mutluluğu Sinem'de buldum. Artık yuva kurma vaktim de geldi. Sinem ile evlenmeyi duşunuyoruz. Evlenip iyi bir aile babası olmak istiyorum. Futbolda başarının arkasında iyi bir aile hayatı yatıyor. Buradaki mutluluk futboluma da olumlu yansıyacak. Sporseverler artık bambaşka bir Arda izleyecek" diye konuştu.
Sinem Kobal ve Arda Turan duğunu ne zaman
Goz onunde iki medyatik kişinin bir ilişki yurutmesin cok zor olduğunun altını cizen Arda, bu zorlukları da Sinem Kobal ile elele aştıklarını ifade etti. Sarı-Kırmızılı yıldız, "Sinem'le uyumu yakaladık. Aramızda cok guclu bir bağ oluştu" yorumunu yaptı. İki tarafında nikah masasına oturmak icin hazır olduğu, hatta Arda Turan'ın evlilik konusunu bu yaz cozmeyi planladığı da oğrenildi.
Alıntı