Gorunduğu gibi değil -2
Bolum 2
Volkan devamlı denetim altındadır. İki gizli servis elemanı devamlı volkanın telefon goruşmelerini ve hareketlerini izlemektedir.
K.B: En ufak bir yanlışlık yapmaya kalkma hic acımam
Volkan: Siz neyin peşindesiniz Barış ne yaptı
Tam o sırada telefon calar ----- arayan Barış ------
Barış: Alo Volkan merhaba ben barış
Volkan: Merhaba nerdesin iyimisin
Barış: Ben iyim merak etme.. Sana yeni numaramı veriyorum sakın kimseye verme sadece sende dursun tamammı?
Volkan: Tamam Yalnız.. Volkan biraz susar ve gorevliler tarafından işaretler var
Barış: Alo Volkan ne oldu niye sustun
Volkan: Yok bişey sonra ararım seni
Barış yeni Telefon numarasını soyler. Volkan telaş icinde ne yapacağını şaşırmış durumda
Volkan: İyi tamam bundan sonra bu numaradan ulaşacağım. Başka bir isteğin varmı
Barış: Yok sağol ama olanlardan kimseye bahsetme tamammı?
Volkan: Tamama
Barış: Adam geldimi daha sonra
Volkan: Evet geldi seni sordu sonra hic bir şey demeden gitti
Barış: İyi tamam hadi goruşuruz ben tekrar ararım seni
Volkan: Bi dakka nerdesin nerde kalıyorsun bir şeye ihtiyacın varmı en azından nerde olduğunu soyle belki başına bi şey gelir
Barış: Sen merak etme hadi hoşcakal
Volkan: İyi tamam hoşcakal
Volkan paniğe kapılmış durumda bir taraftan MİT gorevlilerini bir şekilde atlatmak amacında bir taraftanda Barışa yeni numarasını değiştirmesini belirtmek amacında.. en sonunda yolunu bulan Volkan WC ye gider ve telefondan mesaj yazar
Mesajda şu metin yer almaktadır. "Barış cabuk o numaranı değiştir ben volkan numaranı aldılar peşindeler başın dertte bu arada sema numarasını bıraktı xxxx xxx xx xx hoşcakal"
Barış bu mesajı alır almaz tel. numarasını değiştirir başka birinin adına bir numara alır. Bu sıralarda Barış istanbulda bir bodrumda yaşamaktadır. Evine giden Barış yeni numarasıyla Sematı arar
Sema: Efendim
Barış: Merhaba Sema ben Barış beni aramışsın
Sema: Panik icinde evet aradım yoktun oylesine aramıştım
Barış: Anladım nasılsın peki
Sema: İyi iyim oturuyorum evde
Barış: İşin yoksa bi ara goruşebilrmiyiz
Sema: Tabi ama benim şu aralar biraz işim cok musaid olduğumda seni ararım olurmu
Barış: Tabiki olur neden olmasın
Sema: iyi o zaman sonra goruşuruz
Barış: Tamam
Sema: Hadi hoşcakal
Barış: Hoşcakal
Bu sıradada MİT gorevlileri Barışın telefonuna ulaşamadıkları icin Volkana işkence yapmaktadırlar. Volkan ikide bir bayılıp ayılmakta
K.B: Sen haber verdin ona Sen numarasını değiştirmesini soyledin
Volkan konuşamaz halde
15 gun sonra
Volkan iyice kendini unutmuş durumda artık hic kimse umurunda değil kendi canını kurtarmak icin planlar yapmakta
Gecenin bir vaktinde kacma planı yapan Volkan tam kendini kurtarmışken peşinden gorevliler takılır ve muthiş bir kovalamaca yaşanır.
Volkan kendini kurtarmak icin her şeyi gozune almaktadır. Ama Volkanın tum bilgileri MİT'in elindedir bunun icin kurtulması biraz zordur
Kendiside bunun bilincinde
En sonunda gorevlileri atlatmayı başarır ve direkt ailesinin yanına gider durumu ailesine anlatır ve ordan cıkar
MİT gorevlileri bu defa da semanın evine giderler
K.B : Sema hanım merhaba
Sema: Merhaba buyurun
K.B: Sizin yardımınıza ihtiyacımız var
Sema: Ben hic karışmak istemiyorum ama
K.B: O durumda bizimle merkeze kadar gelmeniz gerekecek
Sema: Peki yardımcı olacaksam nasıl olabilir bu
K.B: Barışla goruşme talep edeceksiniz nasılsa sizi arayacak
Sema: Tamam bunu yaparsam ve barışı size teslim edersem bir daha bana karışmayacağınıza dair bir guvence istiyorum cunku benim olayla yakından uzaktan ilgim yok
K.B: Anlıyoruz sema hanım sizi bir daha rahatsız etmeyiz yeterki şu herifi bize yakalattırın
Sema: Pekiala
K.B: Barışla sozleşin nerede ne zaman buluşacağınızı bize bildirin biz hic belli etmeden bolgeye gelir ve onu yakalarız
Sema: Tamam
K.B: Tamam o zaman sizden haber bekliyoruz
Sema: Tamam haber veririm
K.B: O zaman hoşcakalın
Sema: Gule gule
Sema kendi kendine olan yapmaya başlar ve bir taraftanda Barışı duşunmekte acaba gercektende tehlikelimi kendisini daha onceden tanıyormu yoksa gercektende tesadufmu
Tesadufse ve her hangi bir suc işlemediyse ??? kendi kendine duşunmekte
Aman bana ne ben kendimi kurtarim yeter
2 gun sonra
Semanın telefonu calar ---- arayan barış ----
Sema: Efendim
Barış: Merhaba Sema nasılsın
Sema: İyi seni sormalı
Barış: Ben iyim aslında pek iyi değildim ama seninle tanıştıktan sonra her şeyi unuttum bir anda
Sema: Daha beni tanımıyorsun bile bu kadar etki edermi sence
Barış: Bilmem ama bana etki etti başka hic kimseyle tanışmak istemiyorum sen bana yetiyorsun sadece ikimiz olalım diyorum sana galiba aşık oldum
Sema: Anlamadım
Barış: Son 1 aydır en zor ve en mutlu gunlerimi bir arada yaşıyorum
Sema: Zor derken?
Barış: Zorunu sana anlatırım ama en mutlu gunlerimi anlatamam. Son 1 aydır hep seni duşunuyorum o park gozumun onunden gitmiyor hatta o gunden iki uc gun sonra tekrar oraya gittim ve beraber teneffus ettiğimiz o havayı tekrar teneffus ettim sanki ordaydın
Sema: Senin bi yerde buluşabilirmiyiz
Barış: Tabi ne zaman ve nerde
Sema: hımmm bu akşam Taksim'de
Barış: cok iyi olur kacta
Sema: saat 17:00 de
Barış: Tamam
Sema peki o zaman akşam goruşmek uzere
Barış: Tam olarak nerde
Sema: Metro cıkışında
Barış: Tamam goruşmek uzere
Sema: goruşmek uzere
Sema hemen MİT gorevlileri bu arar ve Taksime cağırır
Ancak kendi kendine icten konuşmakta
Ben doğrumu yapıyorum? Ya cocuk gercekten beni seviyorsa ? Ya cocuk haksızsa? Neden bilmeden bunu yapıyorum? Neyse sonucta bu durumdan kurtulacağım
Devamı >> 20 Nisan 2007
NOT: Bu benim ilk denemem muhakkat hatalarım vardır hatalarımı bana bildirirseniz sevinirim
Bir onceki bolum icin Tıklayın
http://www.frmtr.com/sinema-tv-tiyat...i-degil-i.html
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Gorunduğu gibi değil -2
-
13-09-2019, 01:56:41