Arkadaşlar ben cok eskiden bir film izlemiştim bu filmin adını oğrenmek istiyorum. lutfen hepsini okuyun.
Film ortalama 1998 yapımı olduğunu duşunuyorum. Film şoyleydi bir adam var(adı cohn olsun bilmiyorum salladım) ulkesini kurtarmak icin cok uzaktaki bir yere gitmesi gerekiyor. bir gemi alıyor yanına ve birde kafile İşte buraya giderken jonh ve kafilesini denizden giderken kocaman bir dev var borusu var, boruyu caldığı zaman insanlar bu sese doğru gitmesini sağlayan bir ozelliği var dev boruyu calıyor ve insanlar devin yaşadığı mağaraya doğru gemilerini o yone doğru cevirip gidiyorlar. bunları tutsak alıyor dev insanların 500 katı felan buyuklukte mağarada yaşıyor. ve adamlardan birini hemen yiyor ve bir kafile uyelerinden biri kılıcını cıkarıyor ama john sakin ol diyor. oradakilere her gun birinizi yiyeceğim felan diyor bu kafile başkanı olan adamında bilgin konuşmasından dolayı seni en son yiyeceğim diyor. bir gece dev uyurken gozune kılıc sokup kacıyorlar ve geldikleri gemiye geri donuyorlar ve kacmaya başlıyorlar kulaklarına pamuk sokuyorlar ki borunun sesine gitmemek icin borunun sesini duydukları zaman kendilerinden gecip o yon doğru gittikleri icin john beni bağlayın buraya diyor borunun sesini duymak istiyorum diyor adamlar olmaz diyor ama yapıyorlar istediğini dev kendine gelip boruyu tekrar calıyor ve john geri donun diyerek cıldırıyor adamlarda onun emrinde oldukları icin mecburen geri donuyorlar dev cok sinirli felan işte dev birini daha yiyor adamlar (50 kişi felan varlar) sonra hatırladığım kadarıyla adam evine donerken huri kadınların olduğu bir imparatorluk gibi bir yer var bunu iceri cağrıyorlar hurilerin başkanı buna aşık olduğu icin burada kalmak zorunda kalıyor şoyle bişey var bu imparatorluğum icinde gecen her bir gun normal dunyadaki elli yıla denk geliyor adamda karısının yanına donmek zorunda tabii ki de bir cıkıyor ertesi gun dışarı herşey değişmiş elli yıl gectiği icin karısı bu adamı bekliyor bu arada kadın cok yaşlanıyor bu adam john ulkenin başkanıydı işte geri gelmediği icin yıllardır karısı da normal bi insan gibi gorunuyor ve değerini yitirip ulkeyi barbarlar gibi bişeyler yonetiyor arkadaşlar eğer filmin adını biliyorsanız lutfen yazın eğer konu kilitlenirse lutfen ozel mesaj atın.
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- Cok eskiden izlediğim filmin adını arıyorum.
-
13-09-2019, 01:45:25