arkadaşlar gecen hafta tv de bi film izledim adını hatırlamıyorum filmin konusu şoyle filmin başını yakalıyamadım ama filmde ki olaylar şoyle şimdi 1 ajanı kacırıyorlar arabanın bagajına koyuyorlar bu ajandan başbakanın yerini oğrenmek istiyorlar bagajdaki adamla iletişim icinde adamın yanına telsiz koyuyorlar adamlar her soru sordugunda bagajın icinde bir sayac var o 3 dk geri ye doğru gidiyor zaman 00:00 olunca tekrar soruyorlar faln adama işkence yapıyorlar soylemesi icin adam soyleyemiyor soz verdiği icin sonra baya şeyler oluyor bunu cıkartıyorlar bağajdan bu herşeyin bi sınav oldugunu soyluyorlar ve ajan ı ust kademeye arttırıyolar ajan cok şaşkın neyse bu ajan hasar gorduğu icin ambulans a biniyorlar karısıyla ambulans ta karısı buna başbakan nerdeydi diye soruyor oda boşver unutalım bunları deyip konuyu kapatıyor ve ambulansın camın dan bakınca başbakanın kaldığı yeri gorup sırıtıyor ve karısı ne oldugunu anlayıp bu ajanı kacıran adamları arıyor başbakanın yerini oğrendim adamı napıym deyip olduruyor . lutfen filmi bilen varsa soylesin sonunda adam oluyormu emin deilim