İzzet Ağa'nın Eşi Dicle / Ebru Kocaağa

Doğum Yeri : Almanya
Doğum Tarihi : 20 Temmuz 1982
Eğitimi : Trakya Universitesi Radyo Televizyon Bolumu mezunu

1982′de Almanya’da doğdu, cocukluğu ve gencliği İzmir’de gecti. Trakya Universitesi Radyo Televizyon Bolumu'nnu bitirdi. İzmir’de hobi olarak mankenliğe başladı. Mankenliğe İstanbul’da da devam etti. Daha sonra ozel bir kanalda program sunuculuğu yaptı. Ozel oyunculuk dersleri aldı. Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatını değiştirdi. Acı Hayat ve Kuzey Ruzgarı gibi populer dizilerde rol aldı.

Osman Sınav tarafından keşfedilen Ebru Kocaağa ilk dizisi ‘Acı Hayat’ta cok başarılı oldu. Guzel oyuncu “Oyunculuk duygusunu keşke daha once tatsaydım. Muhteşemmiş” diyor .. Acı Hayat dizisinde zengin ve guzel bir kızı oynadı. Kotuluk yapan bir ailenin saf ve temiz kalmış tek bireyi. Ebru Kocaağa, Filiz karakteri rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile oynadı.

************************************************** **************************************************

Ebru Kocaağa ile eskiden bir roportaj yapılmış işte o roportaj ;

Onu Acı Hayat dizisinde zengin ve guzel bir kız olarak tanıdık. Kotuluk yapan bir ailenin saf ve temiz kalmış tek bireyi. Guzel oyuncu Ebru Kocaağa, Filiz karakteri ile izleyenlerin asıl kalbini rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Mehmet karakterine duyduğu karşılıksız aşk ile kazandı. İzmirli olan ve bir kanalda sunuculuk yaparken unlu yapımcı ve yonetmen Osman Sınav tarafından keşfedilen Kocaağa “Oyunculuk muhteşem bir duyguymuş. Keşke daha once tatsaydım” diyerek bu mesleğe devam edeceğinin sinyalini verdi. Genc ve guzel oyuncuyla sizin icin dizi setinde bir araya geldik… ..

İzmirli olduğunuzu biliyorum, bize kısaca kendinizden soz eder misiniz?

1982′de Almanya’da doğdum ama cocukluğum ve gencliğim İzmir’de gecti. Trakya Universitesi Radyo Televizyon Bolumu mezunuyum. İzmir’de hobi olarak mankenliğe başladım. Bu seruvenim İstanbul’da da surdu. Daha sonra ozel bir kanalda programda sunuculuk yaptım. Ozel oyunculuk dersleri de aldım. Sonra bir vesile ile Osman Sınav ile tanıştım ve o da hayatımı değiştirdi.

OKULLU OLMAK ŞART DEĞİL

Yani sizi Osman Sınav mı keşfetti? Evet beni keşfeden odur. Oyunculuğa başlamam cok tesaduf oldu. ..

Oyuncu olmayı duşunmuyor muydunuz?

Aslında hayır. Oyuncu olmak hic kafamda yoktu. Kendi kendime ‘oyuncu olmak isterdim’ dediğim anlar olmuştur ama bunu başarabileceğimden emin değildim. ..İzleyicinin tepkisi nasıl?

Hicbir olumsuz tepki almadım. Gelen tepkiler cok guzel ve moral verici.