Kuzey Guney Simay Katil mi?

Kuzey Guney dizisinin dun akşam yayınlanan bolumu yine izleyicileri ekrana kitledi. Simay'ın gece kulubunde striptiz yaparken goren Kuzey onu oradan zorla alıp eve getirdi.Simay calıştığı gece klubunun sahibinden ozur dilemek icin yanına gitti ve adam da ona oldukca kızdı. Simay'ı zorla başka bir yere goturen gece klubu sahibi onu ilacla uyuttu.Ardından Simayla birlikteliğini kameraya cekmek isteyen gece klubu sahibinin ne yaptığının farkına varan Simay karşı koymaya calıştı ve ikili arasındaki arbededen sonra adamı karnından bıcaklayarak kactı.

Şimdi herkesin aklında aynı soru var. Gece klubu sahibi oldu mu? Simay onu oldurduğunu sanıyor. BUnun uzerine Şeref Komiseri arayan Simay ondan yardım istedi. Simay'ın katil olup olmadığını oğrenmek icinde yeni bolumu beklemekten başka caremiz yok. Eğer katil olursa dizinin seyri bambaşka bir noktaya doğru gidecek. Bekleyelim gorelim... Kuzey Guney Simay Katil mi Oldu?

Simay katil olursa, Kuzey ne yapar acaba? Benim asıl merak ettiğim bu... Kuzey Guney Simay Katil mi Oldu?

Bu diziye ısınamadım bir turlu