07.03.1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilcesinde dunyaya geldim. İlk ve ortaokul oğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim oğretim yılında İstanbul Anadolu Guzel Sanatlar Lisesi ozel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladım.
Bu donem icerisinde Ataturk Kultur Merkezi, Cemal Reşit Rey’de muzikal konserlerde vokal olarak yer aldım. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arası muzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Turkiye birinciliği kazandım. 1999 yılında Bilgi Universitesi jazz vocal bolumune burslu olarak girdim.
Eğitimime 2003 yılında girdiğim İstanbul Teknik Universitesi Turk Muziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bolumunde devam etmekteyim. Şarkı soylemeyi, spor yapmayı yuzmeyi ve hayvanları cok severim..
Sahne performanslarında ve albumlerinde calıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilufer, Nazan Oncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Muftuoğlu, Burcu Guneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...
Seslendirdiğim reklam muzikleri; Mc donalds, İstikbal, Kola Turka...