Benim İcin Uzulme Dizisine Nefret Mesajları

ATV ekranlarının yeni fenomeni Benim İcin uzulme dizisi son bolumleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizinin kotu annesi Nermin ve kızı Eminenin yaptığı entrikalar icin dizinin sosyal medya sayfalaırna her gun yuzlerce nefret mesajı geliyormuş.

Beddualardan hakaretlere kadar pek cok mesajın yer aldığı durum icin Nermini canlandıran oyuncu Sacide Taşaner acıklama yapmak zorunda kaldı. Taşaner bunun bir dizi olduğunu gercek hayatta Nermin gibi davranmayacağını ve tum annelerin cocuklarıyla iletişim kurmaları ve onları dinlemeleri gerektiğini belirtti. Benim İcin Uzulme Dizisine Neden Nefret Mesajları Yağdı?

doğru soyledi.bu bir dizi.dizide oyle davranmasaydı zaten izlenmeyecek.
saygılarıla Benim İcin Uzulme Dizisine Neden Nefret Mesajları Yağdı?

Cok etki bırakan bir dizi demek ki...İnsanlar bazen gercekle kurguyu karıştırabiliyorlar... Benim İcin Uzulme Dizisine Neden Nefret Mesajları Yağdı?

arkadaslar o kadar rezıl durumlar varkı kımın elı kımın cebınde bellı degıl bırde ben yonetmenın mahsun kısmızıl gul oldugunu duydum mesaj bellı doguda kurtler buyuklerıne saygılı diger tarafta turkler anaya babaya saygısız edepsız .her zaman kucuk emrahmudunda fılm dızı cekıyor bu adam o yuzden sevmıyorum ben sadece dogu ınsanında yok bence bazı degerler bence bu ulkede o kadar egıtımlı yonetmen ve yapımcılar varken sankı m.kırmızıl gul ıcın erken bı deneyım bunlar hıcbır fılımını sevmedım sevmıyorumda edep yok hıc bırındede sadece bolucuk var