Unlu şarkıcı bu hale geldi

Bir yıl once gecirdiği trafik kazasında zedelenen burnunu duzelttirmek amacıyla ameliyat masasına yatan Fulden Uras, şimdi bu kararından pişman...

Operasyon sırasında mikrop kaptığı icin yuzu şişen ve tanınmayacak hale gelen Fulden Uras, Kelebek'te yer alan habere gore yaşadığı sıkıntılara rağmen “Kimseyi suclamıyorum, bu benim kaderim diyor.

GECEN yıl şubat ayında gecirdiği trafik kazasında burun kemiği zedelenen, nefes almakta zorluk cektiği icin de ameliyat masasına yatmak zorunda kalan Fulden Urasın son bir yılı kabusa dondu. Operasyon sırasında mikrop kapan ve olumden donen Uras, arka arkaya tam 11 ameliyat gecirdi. Uras, hayati bir tehlike atlattığını sonradan anladığını belirtti: “Rahat nefes alamadığım icin sadece 15 dakika suren bir operasyon gecirdim. Bana her şeyin bir haftada duzeleceğini soylediler ama birkac gun icinde yuzum gerilmeye başladı. Ateşim vardı. Kontrole gidince damağımdan iltihap alıp kulture yolladılar. İyi ki oyle yapmışlar. Sonuclar gelince acilen ameliyata alındım. Meğer operasyon sırasında mikrop kapmışım ve o virus hızla beyne yaklaşıyormuş. İkinci ameliyatın sonunda kafam bir yastık kadardı. Kendimi gormeyeyim diye odadaki aynayı bile kapattılar. 20 gun boyunca kortizon ve antibiyotik aldım. HÂl şişkinliğim var. Yuzumun sağ tarafı tamamen uyuşuk. Dudağıma zaman zaman hakim olamıyorum.

Fulden Uras, “Kafatasımın sağ tarafına yerleşmiş bir virusle yaşamaya devam ediyorum. Her şeye rağmen ilk doktoruma dava acmadım dedi.

haber turk