Neslihan Yavuzcan Sportif Formul
Yıllardan beri Turkiye'de sporun yuzu olan Neslihan Yavuzcan bir ilke daha imza attı..
Neslihan Yavuzcan’la Sportif Formul

Neslihan Yavuzcanla Sportif Single Album ve 55 dakikalık Egzersiz (yoga, aerobic, sıkılaşma, nefes, meditasyon) DVDsi DMC etiketiyle tum D&Rlarda yerini aldı.

Sportif şarkısına cektiği klibi ile de hem goze hem kulağa hitap edip sağlığımıza dikkat cekecek

Bu yılın hit parcası olmaya aday olan SPORTİF şarkısının muziği Levent Aydoğan’a, sozleri Neslihan Yavuzcan’a ait. Şarkının remiksini Dj Burak Yeter yaptı. Sportif klibi ve 55 Dvd Albumu ise Fırat Mancuhan yonetti.

Taklitlerimden sakınıp, sağlığınızı yanlış spor yaparak ve beslenerek bozmayınız. diyen Neslihan Yavuzcan gundeme bomba gibi duşecek acıklamalarıyla herkesi şaşırtacak.
Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.

Neslihan Yavuzcan'la Sportif Formul

ilkdefa ben bukişiyi duyuyor ve goruyorum yıllardan beri dediği gecen yıldan berimi Neslihan Yavuzcan'la Sportif Formul

alemşah' Alıntı:
ilkdefa ben bukişiyi duyuyor ve goruyorum yıllardan beri dediği gecen yıldan berimi
Genişletmek icin tıkla ...

aynen bende hi gormedim, duymadim

ama basarilar dilerim:f16: Neslihan Yavuzcan'la Sportif Formul

Hatun kişiyi bende ilk kez duydum haber kaynağı o şekilde bahsetmiş.Hakkında edindiğim bilgi Neslihan Yavuzcan'ın Guneş Gazetesi koşe yazarı olduğu..
Artık tanışmanın zamanı gelmiş demek,album tutar başarılı olursa bundan sonraki yılları sayarız