Ulkemizde izlenme rekorları kıran tv yarışması Var Mısın Yok Musun sonunda 500.000 'i verdi...
“Var mısın Yok musun” yarışmasında ikinci kez yarışan 30 yaşındaki Ulkuhan Yılmaz, buyuk odul olan 500 bin lirayı kazanmayı başardı.
İlk yarışmada 50 bin lira kazanan ve ikinci kez yarışma şansı yakalayan Ulkuhan, 500 bin lirayı kazanan ilk yarışmacı oldu.
Son ikiye 500 bin TL ve 20 bin TL’lik kutularla kalan Yılmaz, Hamdi Bey’in 128 bin TL teklifine “hayır” diyerek kutusuna gitti. Yılmaz, ailesinin parayı alması konusunda tum ısrarlarına rağmen “Hayallerimi gercekleştirmek istiyorum” diyerek kutusuna gitti ve 500 bin kazandı.
:alkis::alkis: Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!

Nihayet biri kazandı bu parayı Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etisn Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
aldıgına cok sevındım gercekten ihtiyaci vardı.aılemın kahramanı olmak ıstıyorum dedı ve oldu (: Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Aman ne guzel efendim aman ne guzel...İnşallah bu vesileyle yarışmayı tedavulden kaldırırlarda zihinlerimiz rahat bir nefes alır.. . Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Pardus' Alıntı:
Aman ne guzel efendim aman ne guzel...İnşallah bu vesileyle yarışmayı tedavulden kaldırırlarda zihinlerimiz rahat bir nefes alır.. .
Genişletmek icin tıkla ...
bitecek miş galiba :f16: Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
bende hic sevmiyorum bu yarışmayı mumkunse bitsin Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Program bitene dek kimse alamaz diye duşunuyordum 500.000 Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Bende karakıza katılıyorum Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
bravoooooooo Var Mısın Yok Musun'da 500.000 Alındı...!!!
Pardus' Alıntı:
Aman ne guzel efendim aman ne guzel...İnşallah bu vesileyle yarışmayı tedavulden kaldırırlarda zihinlerimiz rahat bir nefes alır.. .
Genişletmek icin tıkla ...
inş...

way beaa adama baq herkes katıLdı 500.000 aLdı adamdkai şansa bak (: