Babutsa London Calling Albumu
Babutsa 2009 Albumu

Turkiye’ye yeni sesler, yeni sound’lar kazandırmayı hedefleyen 4 Mart Muzik, ozel bir calışmaya daha imza atıyor. Adını kaktuste yetişen dikenli bir meyva olan Babutsa grubu albumunde ilginc tarzı ile dikkatleri cekiyor.

BABUTSA , Londara’da yaşıyan 3 turk tarafından ortaya cıkan bir grup, Soner, Ali, Peri adlı uc turk genci tum muzik bilgilerini deneyimlerini ortaya koyarak, eski yavru vatana ait parcaları aldılar ve kendi yorumlarını ekleyip hayatınıza renk katacak bu albumu ortaya cıkardılar.

Albumde aslında farklı muzik tarzlarını bir projede karşımıza cıkarıyor, pop, fantezi, rock, blues, regy, rum ezgilerini taşıyan albumde 12 şarkı yer alıyor.

Albumun ilk Klibi Ali tarafından seslendirilen “Yanayım Yanayım” adlı şarkıya yonetmen Yavuz Ozkan tarafından Ortakoy’de tarihi bir binada cekildi. Albumde farklı tarzların hedef alınması sebebiyle 2. klibte Peri tarafından seslendirilen ve Turkiye’de herkesin sevdiği bir parca olan, duzenlemesi blues formatında yapılan tabii ki gene Yavuz Ozkan tarafından “Kopruden Gecemedim”e cekildi.

1. Guzelim
Soz & Muzik: Ayhan Baskal
2. Neler Geldi Basima
Soz & Muzik: Anonim
3. Gariban
Soz: Raif Denktas Muzik: Raif Denktas, Erdinc Gunduz
4. Yanayim Yanayim
5. Genclik Boyle Gecer (Ekatomiria)
Soz: Soner Tursoy, Vangellis Perpibiathis Muzik: Vangellis Perpibiathis
6. Mehmedim
Soz: Soner Tursoy, Ersan Hasan Muzik: Ersan Hasan
7. Bir Birilerine
Soz & Muzik: Turkay Altay
8. Kopruden Gecemedim
Soz: Anonim Muzik: Erdinc Gunduz, Raif Denktas
9. Mutlu Ol
Soz & Muzik: Soner
10. Babutsa
11. Zeytinden Asimisin (Mendil)
Soz: Anonim Muzik: Erdinc Gunduz, Raif Denktas
12. Ararim Sorarim Seni
Soz & Muzik: Raif Denktas
13. Yanayim Yanayim (Burak Yeter 2009 Remix)
Soz & Muzik: Ayhan Baskal Babutsa 2009 Albumu London Calling

sevmedim ben bu grubu ya Babutsa 2009 Albumu London Calling

Neden ?? Babutsa 2009 Albumu London Calling

Zaten severek dinlediğim isimlere parmakla sayılılabilecek kadar azdır. Babutsa 2009 Albumu London Calling

Tamamm.. Babutsa 2009 Albumu London Calling

sağolasın kardeş