Hepsi Grubu; gectiğimiz gunlerde bir davet cıkışı magazincilerin sorularını yanıtladı.2009 yılının en flahs isimleri olarak gosterilen grup uyeleri yeni albumleri ile hayranlarının karşısına cıkmayı planlıyor.Hepsi Kızları yeni albumleri hakkında ilk olarak tarz değişikliklerine gitttiklerini belirtmişlerdi.Ayrıca album şarkıları vede sahne dans showları icin ders aldıklarınıda dile getirdiler.Yeni olarak Hepsi Kızları albumlerinde turkce parcaların yanı sıra yabancı repertuvarlarada yer vereceklerini acıkladı.Hayranları şimdiden Hepsi Grubu’nun yeni cıkacak albumunu merak ile bekliyor. Grup Hepsi Yeni Albumu 2009
Grup yeni şekliyle nasıl bir album cıkaracak merak ediyorum doğrusu. Bilgilendirdiğin icin teşekkur ederim DarK:f92: Grup Hepsi Yeni Albumu 2009
Bence grubun en guclu sesi aralarında değil artık
bende albumu merak ediyorum

bence gulcin le ayrı bir şeylerdi yani daha guzel ama olsun yinede cook merak ediyorum acaba nasıl olmuş yaaaaaaa Grup Hepsi Yeni Albumu 2009
selam millet naber ya bende hepsi hayranyım neyse yeni album icin cook meraklıydım ama dark tesekkurler coo ii oldu bilgi verdigin saol