Bruce Willis Hollywood’un ‘yeni’ yıldızı

ABD’li şohretleri temsil eden yıldızların yer aldığı, Hollywood Bulvarı’ndaki unlu Şohretler Kaldırımı’nda unlu aktor Bruce Willis’in de, bir yıldızı oldu.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR

Guncelleme: 12:53 TSİ 17 Ekim 2006 Salı

LOS ANGELES - Torende, unlu film yıldızlarından Willis’in eski eşi Demi Moore ile eşi Ashton Kutcher’ın yanı sıra Ben Affleck, Kevin Costner, Sylvester Stallone, Don Johnson ve Billy Bob Thornton da bulundu.

Bruce Willis, ailesi, dostları, kendisi gibi şohret olmuş film yıldızları ile hayranlarının katıldığı bir torenle unlu Şohretler Kaldırımı’na adını yazdıran unluler arasına katıldı.

Emmy odullu Willis, cocuklarının da katıldığı torende yaptığı konuşmada “Ben eskiden buradan gecer, burada yer alan tum yıldızlara bakar ve burada bir yıldız sahibi olmak icin ne yapmak gerektiğini hicbir zaman kafamda canlandıramazdım. Zaman gecti ve ben şimdi burada bunu yapıyorum. Bir aktor olduğum icin halen heyecanlıyım” diye konuştu.

Hollywood Bulvarı’ndaki Şohretler Kaldırımı’nda kendisine ayrılan yıldıza adını yazdıran Willis, kaldırımda 2231’inci yıldız oldu.

‘MAVİ AY’IN UNUTULMAZ DEDEKTİFİ...
Willis, 1985-1989 yılları arasında cevrilen ve Turkiye’de ‘Mavi Ay’ adıyla televizyonlarda gosterilen ‘Moonlighting’ dizisiyle Emmy odulu sahibi olmuştu.

Sinemaseverlerin en cok ‘Die Hard’ (Zor Olum) film serisinde canlandırdığı Dedektif John McClane roluyle tanıdığı Willis’in rol aldığı onemli filmler arasında ‘The Sixth Sense’ (Altıncı His), ‘Pulp Fiction’, ‘Twelve Monkey’ ve ‘Jackal’ (Cakal) bulunuyor.