Turkiyede ki erkek rapcilerden olan CEZA ve Sagopa Kajmer'den hangisi daha iyi rap yapıyor?Bence tabiki CEZA !!! Ceza mı? Sagopa mı?
TABİKİDE SAGOPA ceza sagopadan egitim almış bi rapci senin anlıcagın ozgecmişlerini arastırsan ogrenirsin kuvvetmira sagopa kurucusu cezada sagopayı satan erkek rapci Ceza mı? Sagopa mı?
Cezanın Gecmişi Onemli Değil Onemli Olan Gelecek Yani Ben Cezayı Seciyorum Ceza mı? Sagopa mı?
Off guLdurmeyin beni....
Tabikide Rapin Turkiyedeki KraLI Sagopa'dır..
artık bu saatten sonra ceza devri bitti gelecek diye birşey kalmadı piyadasa cezadan iyi bir suru rapper var bunlardan en basiti sansar salvo , norm , pit10 bu adamlar battLe rapden cıkmış adamlar...
Zaten cezayıda bugunku konumuna Sagopa kajmer getirmiş vede o yetiştirmiştir ceza dediğiniz o adam Sagopa ihanet edip yemek yediği kaba tukurdu..
Eğer gelecekte tarz falan diyorsanız
ceza yıllardır aynı tarzda alın bakım acık ara bulkon klibinde bide yıllar once yaptığı şarkılara hep aynı ritim hep aynı tarz...
Sagopa Kajmer ise her albumunde daha farkLı beatlar daha farkLı stiller kullanır ayrıca sozleri insanların hayatlarını anlatır insanlar Sagopa Kajmerin sozlerinde kendilerini bulurlar vede yazdığı sozler gayet mantıklıdır..
ayrıca tahsil bakımından Sagopa Kajmer gene bir cok rapper'dan ustundur Sagopa Kajmer Turkiye sozel 1. oLmuş adam ayrıca bir cok biLdiği diLde vardır vede bir cok dans still...
ceza daha rap demeyi beceremezken Sagopa Kajmer o zamanlar break dans bile yapıyordu.... Ceza mı? Sagopa mı?
Ben ikisini de beğeniyorum.Ceza daha sert rap yapıyor gibi ancak Sagopa nın da sozleri cok hoşuma gidiyor.Sonucta ikisinin de guzel parcaları var...Guzel olanı dinlemek takdir etmek fanatik olmamak gerekir... Ceza mı? Sagopa mı?
SeyhSulh, anlaşılan cok heyecanlanmışsın bu kadar heyecan yapma,sakin ol.
Ve sen PsikopatStar,bunları soyluyosun ama bende sana bişi soylemek istiyorum Ceza o kadar tv.de proğram
juriliği yaparken Sagopa napıyodu ? Madem o kadar iyiydi Ceza'ya hocalık yapmıştı
niye onu deyilde Ceza'yı sectiler.Acaba Ceza Sagopa'dan daha iyi bu işlerden anlıyo olduğu icin olabilir mi??
Ceza mı? Sagopa mı?
SumbuL' Alıntı:
SeyhSulh, anlaşılan cok heyecanlanmışsın bu kadar heyecan yapma,sakin ol.
Ve sen PsikopatStar,bunları soyluyosun ama bende sana bişi soylemek istiyorum Ceza o kadar tv.de proğram
juriliği yaparken Sagopa napıyodu ? Madem o kadar iyiydi Ceza'ya hocalık yapmıştı
niye onu deyilde Ceza'yı sectiler.Acaba Ceza Sagopa'dan daha iyi bu işlerden anlıyo olduğu icin olabilir mi??
Genişletmek icin tıkla ...
ben cevap veriyim...
yaptığım heyecan değiL gunde binlerce boyle konu acılıyor ceza mı Sago mu Ceza mı Sago mu tum forumlarda...[ bir cok sitede takıLdığım icin biLgim var şimdi nerden biLiyorsun dersin.. ]
Artık bi son nokta Lazım Zaten Sago o son noktayı koydu uzatmaya gerekyok rapin tek KraLı SagoPa KajMer...
Şimid o yarışma programı 2-3 yıLLık bir projeydi vede iLk oLarak Sapoga Kajmere tekLif geLmişti cezadan once... fakat Sago yarışmanın alt yapısını vede bazı şeyleri beğenmediği icin bu tekLifi kabuL etmedi hatta gerekLi acıklamayı Beyaz Show'da vede diğer programlarda yapmıştır....
Hatta cezanın yaptığı coğu iş Sagodan arda kalmaktadır Sago kabul etmez ceza gibi adamlar kabul eder bu iş boyledir.. Ceza mı? Sagopa mı?
Ceza gibi adamlar die sozu bitirirsen bu konu burda bitmez son noktayı da koyamassın o yuzden konuşmalarına biraz dikkat et forum kuralları dışına cıkarız. Ceza mı? Sagopa mı?
Arkadaşlar konu amacından cıkıp tartışmaya donuşmeye başladı. Lutfen daha dikkatli olalım. Konunun buyumemesi icin konu tarafımdan kapatılmıştır.
Ceza mı? Sagopa mı?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ceza mı? Sagopa mı?
-
13-09-2019, 00:30:29